Viimeinen treenikerta hallilla ja hyvä niin, sinne sisälle meinaa sulaa. Ulkona 20 astetta, mutta sisällä hallissa varmaan 40! :D Huhheijaa. T-paita ja shortsit ei olis yhtään liioittelua.

Saatiin kuitenkin ihan huipputreenit aikaiseksi. Kiia oli normaali itsensä (oli viikonloppuna kisoissa vähän tahmean olonen, mutta siitä lisää sitten kun jaksan kirjoittaa huhtikuun kisoista), tehtiin pari rataa jotka sujui molemmat tosi hyvin. Pete hokas että autan Kiiaa kontakteilla hirmuisesti käden kanssa, mutta sitten kisoissa taas mulla ei oo minkäänlaista käsiapua siellä, eli osittain siitäkin voi johtua se Kiian epävarmuus kontakteilla. Treenattiin pitkästä aikaa myös pöytää, mutta sen kanssa ei ollut mitään ongelmia. Yhden kerran kun mentiin keinua, Kiia jämähti keinun laskeuduttua siihen seisomaan, eikä liikkunut siitä mihinkään ennen kuin tulin palkkaamaan sen. :D

Tidin kanssa harjoiteltiin valssaamista. Aluksi tarttui tosi tahmeasti siihen, valui aina selän taakse josta koitti rynnistää suoraan palkkakipolle. :D Saatiin kuitenkin lopulta onnistuneitakin suorituksia, mun pitää vaan muistaa käskyttää tosi ajoissa ja ohjata paljon selkeemmin (T kun ei vielä osaa, Kiian kanssa riittää kun tekee vähän sinne päin...). Toisella kierroksella meillä oli hyppyneliö, jossa ihan perushyppyä ja siihen sitten lisättiin valssia. T oli kyllä jo vähän väsähtänyt, mutta ihan hyvin se silti meni. Hyppytekniikka vaan on ihan kamala, mutta kunhan päästään nostamaan rimoja kunnolla, niin eiköhän sekin parane. Lopuksi vielä vähän A:n alastulokontaktia, Tidy on jo aika hyvin alkanut hoksata sitä paikkaa, vaikkei olla hirmuisen monta kertaa treenattukaan. Nyt vaan käskysana siihen vielä mukaan niin hyvä tulee.

 PS. Kuukausi päivittämättä blogia. Ups.