Treenipäiviksen pitäminen tältä viikolta onkin vähän jäänyt, mutta korjataas nyt tilannetta. :)

Maanataina oli pitkästä aikaa agilitytreenit. Enää ei vanha ryhmämme ole kasassa ja treenataan nyt jonkin aikaa junnuryhmässä. Meidän pitäisi käydä lauantaisin yleisryhmässä, mutta lauantai on vaan sellainen päivä, jolloin yleensä olen reissussa. Onneksi päästiin sentään junnuryhmään, vaikka treenit olivatkin aika katastrofaaliset! x) Meidän piti olla edistyneiden ryhmässä, mutta tuli kyllä tunne, että ollaan alkeisjatkoryhmässä... Toisen koira karkaili jatkuvasti, toisen oli aivan hulluina kiviin eikä antanut ottaa itseään kiinni ja yksi ei jaksanut hypätä minien korkeimpia hyppyjä... Onneksi muutama osaavampikin oli ryhmäämme eksynyt! :D Ja koutsi oli myös kiva. Mentiin muutama helppo radanpätkä, ei ongelmia. Olivat kyllä todella paljon helpompia ratoja mihin ollaan totuttu. Kerran Kiia tiputti riman, koska unohdin radan (jouduin menemään saman radan heti perään toisinpäin), ja kerran se meni väärälle esteelle, koska oma käsky oli myöhässä. Positiivista oli se, että K suoritti kaikki kontaktit todella upeasti!

Maanantain treenien jälkeen Kiia ei saanutkaan mitään aktiviteettia pariin päivään. Kerran otin sen kanssa pienen tottistreenin, mutta se keskeytyi siihen kun K ryntäsi naapurin pihalle ihmettelemaan niitten kultsunpentua... Tulihan se sieltä heti takaisin kun kutsuin, mutta oma fiilis oli mennyt siinä ja tyydyin sitten harjoittelemaan vain keppejä.

Torstaina oli taas mettäpäivä, eli hakutreenit. Kiialle tehtiin täsmälleen sama harjoitus kuin viimeksi, eli ukot mettään istumaan ja nakkeja kouraan ja Kiia sai siellä juoksennella possuttelemassa. Tällä kertaa Kiia ei epäröinyt hiipparoida niiden luokse ollenkaan, vaan heti alusta lähtien kävi rohmuamassa nakkeja vuoron perään kaikilta. Jes! :D Ja kun ukot nousivat seisomaan, niin ei se Kiiaa tällä kertaa laisinkaan häirinnyt, viime kerrallahan se rupesi haukkumaan, mutta nyt ei. Tämä treeni on kyllä todella toiminut Kiian kanssa! Kuulemma ensi kerralla Kiialle laitetaan jo ukko metsään, ehkäpä. :)

Huomenna on sitten tokokisat taas. Onneksi näiden jälkeen tulee seuraaviin pitkä tauko! Vähän kauhulla odotan miten huomiset tulee menemään, ollaan varmaan viimeisiä mutta sille ei voi mitään, jonkunhan täytyy sekin paikka ottaa... ;) Iltalenkin jälkeen aion treenata luoksetulon paikallaoloa, viime kisoissahan K meni maahan ja se potuttaa vieläkin. Huomisten tokokisojen jälkeen aletaan treenailemaan BH-koetta varten, jos vaikka joskus päästäisiin sinne asti.