Yön aikana oli satanut ensilumi maahan, jota Seri ja Kiia pääsivät aamulla ihastelemaan. Molemmat koirat kun meillä tykkäävät ihan hirmuisesti lumileikeistä. Seri tykkää enemmän lumessa kieriskelystä ja Kiia ei taas mitään kivempaa tiedäkään, kuin lentävät lumipallot.

kger03.png
Kuva on viime keväältä

Kiian kanssa ei olla puuhattu mitään ihmeellistä viime viikon aikana, mitä nyt olen välillä ottanut naksutin-treenejä ja olisi tarkoitus opettaa sille joku uusi kiva temppu! :) Yhden tempun opettelu on tälläkin hetkellä työn alla... Kiia on nyt myös ilmoitettu Voittaja-näyttelyyn joulukuussa (=DDD), joten olen kaivanut kevythäkin kaappien uumenista esille ja alkanut totuttaa Kiiaa siihen, siltä varalta että belgikehä on tungettu johonkin ahtaaseen nurkkaan. Kiia kun ei ole koskaan aikaisemmin missään messarin tapaisessa paikassa ollut, ja nyt kun se vielä inhoaa agilityssa maneesiakin, on hyvä totuttaa se johonkin omaan turvalliseen koloon.

Näin alkavan talven kunniaksi Serin ja Kiian sivut myös uudistuvat, eli uusi ulkoasu on odottettavissa sivuillemme tänään tai viimeistään huomenna! Taas kuten aina ennenkin niin palautetta on kiva sivuistamme saada. :)