Tänään käytiin Koirakerho Tassujen järjestämässä laskiaismätsärissä Tassukalliolla. Sää oli todella kiva, paitsi että paikanpäällä puhalsi aika kylmä tuuli ja alipukeutunut omistaja oli ihan jäässä :D Kehät oli laitettu vähän hassusti, nimittäin niitä ei oltu aurattu ja jouduttiin juoksemaan hangessa. Kiia liikkui kyllä tosi kivasti, seuraamistyylillä, mutta seisominen meni vähän niin ja näin :D Saimme kuitenkin punaisen nauhan! Jatkokehässä sijoitusta ei sitten irronnutkaan.

Paikalla oli myös kaikennäköisiä oheiskilpailuja, joista osallistuimme Kiian kanssa kiihdytyskisaan. Siinä piti juosta pieni matka ohjaajan luokse ja otettiin aikaa, kuinka kovaa koira tulee, ja nopein tietysti voitti. :) Kiia pinkoi ajassa 3,63s, ja kolmanneksi tulleen Jesse-tervun aika oli 3,43, joten ei Kiia paljoa hävinnyt :)

Tutuillemmekkaan ei tällä kertaa menestystä tullut (paitsi Jesse-tervulle, joka kahmi aika paljon palkintoja), mutta toisella kertaa sitten! :)

Vähän muitakin kuulumisia näyttelyrintamalla... Ilmoitan mitä todennäköisemmin Kiian Tampereen koiranäyttelyyn maaliskuussa. :)