Eilen olin käväisemässä Tampereen KV näyttelyssä. Vähän oli nuutunut olo perjantain jäljiltä (7½ tuntia yhtäjaksoista seisomista Rihannan konsertissa ja sitä ennen ihana 6-14 työpäivä...). Yöunetkin jäivät vähän lyhyiksi, mutta ihme kumma sain kiskottua itseni kuitenkin aamulla ylös eikä lähtömmekään myöhästynyt kuin pari minuuttia.

Seurasin Tampereella koko gronttujen arvostelun. Kiiaa en ollut ilmoittanut koska se oli hirveässä karvanlähdössä, mutta paikanpäällä oli Kiian veli Finn Noir Hidalgo ja emä Finn Noir Eclair. Ekaksi kehässä kävi Dago joka nappasi erin ainoana käyttöluokan uroksena joka erin sai. Paras uros kehässä Dago sijoittui upeasti toiseksi saaden sertin ja vara-cacibin! Klaaralla ei myöskään mennyt yhtään huonommin, avointen narttujen kehässä eri ja lopullinen sijoitus PN2 kera sertin ja vara-cacibin! Myöskin Geena (Finn Noir Greta Gee) pärjäsi hyvin, AVO ERI1, PN1, CACIB, VSP. Onnittelut kaikille menestyneille!

Olisikohan kuitenkin vaan pitänyt ilmoittaa Kiiakin tänne...

Sorruin Tampereella ostamaan itselleni FCI AGILITY WORLD CHAMPIONSHIP -paidan, vaikka se olikin aikamoisen kallis eikä ollut oikeaa kokoakaan... Se veikin sitten kaikki rahani ja koirat saivat jäädä ilman tuliaisia tällä kertaa.

Tänään kävin pitkällä metsälenkillä Kiian kanssa. Sää oli kyllä tosi ihana, oli valoisaa ja maassa ohuen ohut lumikerros. Kiia oli tapansa mukaan extrasählä tuulella mutta kyllä se lenkin jälkeen malttoi muutamaksi tunniksi vähän rauhoittua. :) Lenkillä otin silloin tällöin hieman tokoa, sivulletuloa ja hyppyäkin muisteltiin, tosin hyppyesteenä toimi betoniporsas. Joo-o, tuli samalla huomattua että Kiian ennestäänkin olemattomat paikallaolotaidot ovat kuihtuneet nollaan... Jee... Eipä auta muu kuin aloittaa tehotreenaus paikallaolon suhteen. Nyt se liike täytyy oikeasti saada supervarmaksi, sitä ennen ei meillä ole kokeisiin mitään asiaa.