Tuollainen ajatus oli minun päässäni meidän ensimmäisten virallisten agilitykisojen jälkeen. Tehtiin siis tänään vihdoin se, mikä on pitänyt tehdä jo viimeiset kaksi vuotta (ostetuista agilitylisensseistä päätellen) - osallistuttiin virallisiin agilitykilpailuihin! Kun kerran oma seuramme järjesti kisat ja saatiin vähän (tai vähän enemmän) painostusta asiaan, niin ilmoitin sitten Kiian mukaan. Tuomarina kisassamme toimi Markku Vuorinen.

Maxi1-luokassa oli 19 kisaajaa, joista me startattiin Kiian kanssa viimeisimpinä. Jännitin kyllä taas vaihteeksi niin hirveästi, että olin ihan varma että jähmetyn ensimmäisen hypyn eteen, unohdan radan ja teen jotain muuta yhtä tyhmää. Vaikka ykkösten rata oli aika simppeli, niin rataantutustumisessakin ehdin kehittää jo miljoona eri vaihtoehtoa, mikä voi mennä mönkään. Mutta loppujen lopuksi ei sitten niin moni asia mennytkään mönkään. ;) Neljännellä esteellä eli pussilla Kiialla tuli jotain läpipääsemättömyysongelmia, mutta pääsi se sieltä sitten pienen puskennan jälkeen läpi. Ohjaaja tosin taisi tässä vaiheessa vähän jäätyä ja loppurata rämmittiin läpi jotenkuten. Ainoat muistikuvat mitä mulla on, on että Kiia ei mielestäni koskenut puomin alastulokontaktia (ei saatu siitä virhettä), ja että sen nokka osoitti aina johonkin ihan muuhun suuntaan kuin seuraavalle esteelle. Mutta vaikka ohjaaja olikin vähän myöhässä, K pelasti aika paljon kuuntelemalla. Pari rimaa tuli alas, eli meille tuli loppujen lopuksi 10vp ja sijoitus 8.

Ihan tyytyväinen olen kuitenkin meidän ekaan suoritukseen, koska ei sentään saatu hyllyä, ja K suoritti kepit tosi kauniisti! Nyt vaan tulevia kisoja suunnittelemaan... ;) Onnittelut kaikille muille sijoittuneille, erityisonnittelut Iinalle & Veetille, Piialle & Kaapolle, Marille & Viiville, Petelle & Mendezille, Anettelle & Raijalle ja Emilialle ja Grecolle!