Itse aloitin tiistain 15.07. käväisemällä kavereiden kanssa kaupungilla shoppailemassa, mutta Kiian aamu (tai päivä) alkoi oikeastaan siinä, kun se pakattiin Esco-sakemannin seuraksi auton takakonttiin. Minä, iskä, Kiia, Esco ja chihuahuat Lilli ja Siiri nimittäin lähdettiin käymään mökillä. Päivä oli mitä ihanin mökkeilyyn, oli lämmintä, aurinko paistoi, mutta tuuli kuitenkin sen verran, että itikat pysyivät pois eikä tullut liian kuuma.

Mökillä Kiia ja Esco saivat juoksennella ja Kiia uida sydämensä kyllyydestä. Kiia kävi varmasti ainakin 50 kertaa uimassa, ja kovasti se yritti saada Escoakin uimaan, onnistumatta kuitenkaan. Suurimmaksi osaksi Esco ja Kiia kuitenkin vain jahtasivat toinen toisiaan. Lilli ja Siiri pysyttelivät enimmäkseen omissa oloissaan, mutta kyllä nekin välillä uskaltautuivat antamaan Kiialle kyytiä!

Video Kiian ja Escon vesileikeistä, jonka onnistuin kuvaamaan. Kiian mahtavaa uimahyppyä en ihan saanut ikuistettua, mutta joku toinen kerta sitten. ;)Keskiviikkona oli sitten vuorossa seuramme Koirakerho Tassujen mölliagilitykisat. Ilmoitin Kiian kerran mölliradalle ja kaksi kertaa avoimen luokan radalle, vaikka ilmoittautumisessa sanottiinkin, että vain ensimmäinen avoimen rata otetaan huomioon. Möllirata oli tosi kimurantti! Se ei ollut sellainen perinteinen juoksurata, missä me Kiian kanssa ollaan hyviä, vaan ohjausrata. Ja mun ja Kiian meno taisi ollakin sillä radalla vähän tökkivää... Ensinnäkin nopeaa koiraa oli tosi vaikea ohjata sillä radalla, ja yhdessä mutkassa, kun olin liian hidas, törmäsin Kiiaan. Mutta ei se mitään, päästiin me kaikista sähläyksistä huolimatta alle ihanneajan! Ihanneaika oli 45 sekuntia, ja me suoritettin rata 43,60 sekunnissa. Virheitä tosin tuli 20 (kaatumisesta ja yhdessä kohtaa ohitti putken), mutta sijoituttiin silti kakkosiksi!

Onnittelut muuten Seijalle ja Kössille ykkössijasta ja siitä hienosta gronttukupista ;)

Avoimen rata oli mun mielestä helpompi kuin möllirata, siinä sai vähän enemmän juosta vaikka ohjausrata sekin oli. Ihanneaika oli sama 45 sekuntia, ja meillä meni yliaikaa 10, 69 sekuntia. Virheitä tuli aika monta, 2 kieltoa ja riman pudotus eli yhteensä saatiin virhepisteitä 25,69. No, eipä se mitään, nimittäin virheistämme huolimatta päästiin jälleen kakkossijalle. Mentiin kyseinen rata uudestaan, tällä kertaa ihan yhtäpaljon virheitä (yksi tuli puomin alastulokontaktista), mutta aika meni hieman nopeammin, vain 6,1 sekuntia yliaikaa.

Onnittelut kaikille muille sijoittuneille ja kisanneille :)

Seuraavaksi onkin viikonloppuna vuorossa belgierkkari, jonne on saamieni tietojen mukaan tulossa 7 Finn Noir -koiraa, joista kaksi kisaa Kiian kanssa samassa luokassa. Toivottavasti Kiia pärjäisi erkkarissa. :) Ja jos en ole kaikille vielä ehtinyt infota, niin me ollaan nyt kuitenkin tulossa sinne erkkariin, vaikka aikaisemmin kuulutinkin muuta. ;)