... pitkästä aikaa! Milloinkohan oikeasti ollaan viimeksi oltu ohjatuissa agitreeneissä, jos kontaktikurssia ei lasketa? Ikuisuus sitten. Nyt kuitenkin onnistuttiin saamaan treenipaikka ihan omasta seurasta, ja meidän osalta ensimmäiset treenitkin olivat viime tiistaina. Vähän kiire kyllä meinasi tulla, kun omistajan piti väen vängällä käydä tallilla ensin... ihme ja kumma kyllä ehdin kumminkin treeneihin ihan ajoissa!

Treenien aiheena oli okseri, ja Tuija (uusi koutsimme) oli suunnitellut meille varsin kivoja ja haastavia ratoja! Aloitettiin soikion muotoisella radalla, jossa oli hyppy, okseri, putki, hyppy ja sama uudestaan. Tämän jälkeen okserin jälkeen tehtiin välistäveto hypylle ja sitä kautta putkeen. Nämä sujui meiltä ihan hyvin. Paitsi että aluksi Kiialla oli joku oma hyppytyyli, se teki kauhean korkeita loikkia. Myös ohjaajan pitää rauhoittua ja jäädä välillä odottamaan koiraa, eikä sännätä vaan seuraavalle esteelle vaikka koira ei ole kolmea aikaisempaakaan ehtinyt suorittaa.

Meillä oli myös pari muuta rataa, jotka olivat haastavempia! Harjoiteltiin lähinnä juuri välistävetoa ym. jotka sujuivat ihan ok. Kaikki virheet oikeastaan jotka tehtiin, johtuivat musta ja mun ohjauksesta. Kiia lukee mua todella tarkasti, ja sen takia mun pitäisi osata jotenkuten ohjatakin... Lopuksi otettiin vielä motivaatiorata, joka oli lähinnä aikamoista revittelyä :D Ja omistajan kuntokin meinasi loppua kesken, Kiian kanssa kun joutuu pinkomaan aika lujaa :D

Saatiin treenit loppumaan juuri ennen kuin alkoi satamaan. Annettiin koirien kuitenkin vielä vähän leikkiä keskenään, ja tietysti ne menivät uimaan... Eli hyvästit näyttelyturkille!