Enempää selittelemättä käväistiin Kiiun kanssa eilen Tampereella näyttelyssä, tuloksena upeasti ERI, AVK1, PN2 ja VARA-CACIB! Kiia esiintyi todella kauniisti, liikkui hyvin (mitä näin), ja seisoa tapitti ihan hyvin paikoillaan. Kiitokset Marikalle vielä suuresti Kiian esittämisestä ja kuvista! Lisää hienoja kuvia Kiiasta ja gronttu-uroksista löytyy Marikan galleriasta.


Kuvat © Marika Koivisto

 Tuomarina näyttelyssä toimi alankomaalainen John Wauben, joka kirjoitti Kiialle seuraavanlaisen arvostelun: 5 year. Very nice feminine type. Square looking. Well balanced. Fairly long. Paralel well dussled. Typical expression. Good bite. Nice neck. Collar good. Done feef & muscules. Harsh coat, very nice character. Well set tail. Typical movement.

Blogin otsikko on lainattu Kiian kasvattajan blogista. ;) Kiia on vaan niin hyvä! Ihan samaa ei voi sanoa aina Kiian omistajasta, joka 19.03. ATT:n möllikisoissa mm. unohti radan... ja todisti (videokuva paljasti!), että mitään ei ollut taaskaan edellisistä agitreeneistä oppinut, mm. käden ylhäällä pitäminen on ihan turha juttu, niin myös ajoissa tulevat käskyt ja kunnon ohjaus...