Meillä on blogin pito taas vähän jäänyt, ja samoin treenailu. Tokoa ei olla treenattu ties miten pitkään aikaan viimeksi ja agilitytreeneihin ei olla myöskään päästy osallistumaan Kiian juoksujen ja minun Taitaja 2008-kisojen takia.. Mutta nyt on K:n juoksut ohi ja Taitaja-kisat takana päin (jatkopaikka ei tullut, mikä ei ollut mikään yllätys), joten voidaan taas keskittyä vähän enemmän treenailuun :)

Tänään oli siis vuoden 2008 ensimmäiset treenit. Kiia oli oikein extraenergisellä tuulella ja hyppi, pomppi ja sähelsi kamalasti. Ensimmäinen rata menikin vähän plörinäksi koska K:lla oli niin paljon energiaa, etten ehtinyt ohjaamaan sitä. Ja tietysti olin itsekin parin kuukauden mittaisin tauon jälkeen vähän jäässä ohjaamisen suhteen.. :) Toinen rata sujui sitten jo paremmin. Koutsimme Mira neuvoi mua kyllä ohjaamaan A-esteen jälkeisen kinkkisen paikan vähän toisella tavalla, ja se toimi ja onnistuin ohjaamaan Kiiaa paljon paremmin. Kontaktit sujuivat kaikki musta todella hyvin tällä kertaa! Samoin keinu, jota ei oltu menty pitkään aikaan, sujui ilman ongelmia. :) Omasta mielestäni tässä tarvitaan enää vähän treenausta ja sitten kisoihin.. :) Onneksi Tassuille on tulossa möllikisoja aika tiuhaan, samoin TSAU:lle ja ATT:lle joten niistä saadaan vähän harjoitusta ennen virallisia kisoja.

Tokokisoja katsellaan vasta myöhemmin keväällä / alkukesästä. Mutta koitetaan tietysti treenailla ahkerasti tokoakin ja opetella avoimen liikkeitä tässä pikkuhiljaa.. Noutoharjoittelut ainakin jatkuvat. :)

HUOM! Kotisivumme pysyvät ainakin toistaiseksi suljettuina, koska aikani ja kiinnostukseni ei vain riitä niihin.. Katsotaan joskus tulevaisuudessa, jos innostusta taas niitä kohtaan olisi. Siihen asti päivittelen vain tätä blogia. :)

Haluan kiittää kaikkia sivuillaimme vierailleita ihmisiä jotka ovat jättäneet jälkensä vieraskirjaan. :) Samoin kiitokset kaikille blogissamme kommentoilleille, tosin tätähän voi jatkaa vielä edelleen ;)

Hauskaa helmikuuta kaikille!