Kuva © Minttu Sivén

Kiian heinäkuun agilitykisat jäivät yhteen ihan siitä syystä, että lähellä ei missään ollut mitään kisoja. Yksi surkea rata käytiin kuitenkin tekemässä Riihimäellä asti, mikä olisi ollut aivan turhaa ellen olisi samalla reissulla nähnyt Minttua. Minttu tuli siis meidän seuraksi kisoihin ja ihanasti kuvasi meidän radan videolle ja Kiiaa noin muuten sitten radan jälkeen harkkaesteillä.

Meidän rata oli siis ihan surkea. Rata noin itsessään oli aika helppo ja ihanneaika oli niin löysä, että mahdollisuuksia nollaan olisi kyllä ollut! Valitettavasti vaan Kiia hyppäsi kontaktin jonka jälkeen lopetin taas ohjaamisen... Hylyn jälkeen en enää edes sanonut Kiiulle mitään estekäskyjä, minkä takia videolla loppusuora on säälittävää pyörimistä. Hylky tuli siis viimeisen putken jälkeen toiselta hypyltä, se olisi pitänyt hypätä eri suuntaan. Surkeaa kyllä mutta videolta näkee, että Kiia olisi kyllä tullut hyppyjen välistä, jos vaan olisin itse ollut vähän enemmän tilanteen tasalla, enkä vain paahtanut menemään.

Suorituksen meidän surkeasta radasta voi käydä katsomassa täältä: . Tuo video ei suostunut latautumaan kunnolla meidän galleriaan minkä takia se on toistaiseksi nyt tuolla.

Radan jälkeen otin Kiian kanssa ulkona pienen treenin harkkaesteillä, ja voi vide että olen ylpeä Kiian kepeistä! ♥ Ne oli nopeimmat ja täydellisimmät ikinä! Minttu kuvasi nekin videolle ja jos saadaan se toimimaan ni sekin on tulossa nettiin. Treenasin myös pari kertaa A:n kontaktin, ja tietysti se harkkaesteillä onnistui ihan täydelliselti. Hölmö belgi. Mutta kyllä me se viimeinen nolla vielä jostain saadaan!

Viime viikonloppuna käytiin sitten Mervin ja Dagon kanssa Pärnussa näyttelyssä. Gronttuedustuksena paikanpäällä ei ollut muita kuin Kiia ja Dago, ja lopputuloksena olikin sitten upeasti Dago ROP & CACIB ja Kiia VSP, SERT & CACIB. Vaikka ihan niin helppoa ei Kiialle se voittaminen ollut, se kun oli aivan mitäänsanomattoman surkeassa turkissa. Mutta onneksi saatiin se cacib mitä tultiin hakemaan. :)

En ollut muuten ikinä ennen käynyt Pärnussa, Viron matkailu on tähän asti rajoittunut vain Tallinnaan. Pärnu oli kyllä tosi siisti paikka ja siellä oli ihan mielettömän hienoja vanhoja taloja. Käveltiin sinne rannallekin illalla ja sekin oli todella upea, ihan tupaten täynnä ihmisiä mutta niinhän ne rannat +30 helteessä tuppaa olemaan. ;)

Nyt Kiialla puuttuu enää yksi cacibbi niin siitä tulee inttivalio! Eli jos joku on suuntaamassa jonnekin ulkomailla näyttelyyn niin meistä saa kyllä matkaseuraa... ;-)