Okei, navigaattoreihin ei ole luottamista... Omani nimittäin keksi ohjata minut näyttelypaikalle varsin mielenkiintoista reittiä pitkin. Oli iso hiljainen tie, ja sitten loputtomasti pieniä, kapeita, mutkittelevia teitä. Mutta loppujen lopuksi pääsin kuitenkin perille ja vielä reippaasti aikataulua edellä!

Olin siin ilmoittanut Serin (Sarnell Legasos) kultaistennoutajien päänäyttelyyn Kirkkonummelle. Melkein jäi kuitenkin se näyttely välistä, kun menin loukkaamaan polveni torstaina, enkä näin ollen pysty nyt juoksemaan ollenkaan... Onneksi kaverini Minttu lupautui kuitenkin esittämään Serin, eli SUURET KIITOKSET MINTULLE!!

Oltiin siis näyttelypaikalla reilusti ennen Serin kehän alkua. Ennen kehää juttelin tietysti Mintun kanssa ja Minttu sai harjoitella Serin kanssa. Sitten kahdeltatoista koittikin Serin kehän vuoro. Seri esiintyi siis avoimessa luokassa, johon oli ilmoitettu meidän pojan lisäksi 12 muuta koiraa. Avoimessa luokassa oli myös yksi toinen Sarnell -kennelin koira, nimittäin Sarnell Son Full of Sun, jolle tulokseksi EH.

blogikuva_003.png
Seri kehässä

blogikuva_004.png
Seri tuomarin tutkittavana (kattokaa pojan ilmettä!)

blogikuva_005.png
Seri liikkeessä (aina häntä ylhäällä!)

Meidän Seri esiintyi omasta mielestäni todella hienosti kehässä, ja Minttu osasi sen myös todella hienosti esittää! Tulokseksi tuli kuitenkin EH, mutta saimme kuitenkin todella kivan arvostelun. Tuomarina toimi Iso-Britannialainen Ray Strudwick.

ARVOSTELU:
Nice, macahine head, wl kind, dark eye. Adeguate length of neck & ??? of shoulder. Would prefer more length of upper arm. Level topline. Good spring of rib. Short in the loin. Good turn of stitle. Would prefer more width of quarters. Nice round feet. Just moves a little close in front & rear. (Arvostelussa on varmaan ihan sairaasti virheitä, koska kehäsihteerin käsiala oli jälleen kerran mitä epäselvintä! Mutta korjaan sitä heti kun ehdin)

Kehien jälkeen käytiin vielä Mintun kanssa ottamassa pojasta muutama poseerauskuva ulkona. Tausta oli ihan mahtava (kuten kuvista näkyy) ja Minttu sai otettua pojasta hienoja kuvia! Ja huomatkaa myös Serin upea hapsopystykarvaturkki ;)

blogikuva_001.png

blogikuva_002.png
Kuvat © Minttu Síven

Seri osallistui näyttelyssä myös Hannes Lohen geenitutkimukseen, eli pojasta otettiin verinäyte. Näytteen otto sujui hyvin, Seri antoi kiltisti ottaa itsestään verinäytteen. Näyte otettiin etujalasta.

Menneillä viikoilla ei olla tehty koirien kanssa muuta, kuin käyty mätsäreissä. Hienosti ovat koirat kuitenkin jaksaneet esiintyä, ja se näkyy myös tuloksissa! :)

23.08. Kiia PUN, PUN3 (kiitos Sannille esitysavusta!)
           Seri PUN
26.08 Kiia SIN, SIN1, BIS5!
03.09 Seri SIN, SIN3

Vuhuu ;) Mutta kohta koittaa taas kamala arki, kun olen mennyt ilmoittamaan Kiian muutamaan tokokokeeseen... Katsotaan laskeeko meidän tuloksemme siihen ALO0:llaan vai oltaisiinko me jo vähän petrattu... ;) Agilitytreeneistä pidetään nyt jonkin verran taukoa, koska kuten sanottu, en pysty juoksemaan, mutta ehkä mennään treenaamaan kontakteja tai jospa otan joku kerta Serin treeneihin mukaan!