Kaikkesi aina anna joka hetkelle,
Koska kerran vaan elät täällä tälle elämälle

Voi mikä sunnuntai meillä olikaan! Aivan uskomattoman ihana päivä! Käytiin ensin moikkaamassa kaikkia Tidyn ihania sisaruksia Raisiossa, jossa oli Je M'Appelle T-pentujen pentutreffit. Paikalla oli kaikki muut pennut paitsi yksi uroksista, joka asuu Ruotissa. Lisäksi menossa oli mukana pari schipperkeä, Tidyn äiti Mira ja pari muutakin vanhempaa belgiotusta, sekä yksi reipas pumi. :D Paljon oli siis koiria paikalla, ja Tipsu riehuikin itsensä ihan väsyksiin sisarusten kanssa! Mutta voi vitsit, oli kyllä todella ihana nähdä kaikkia Tidyn sisaruksia! Toivottavasti treffaillaan T-pentujen kanssa vielä joskus uudestaankin! :)

Alla on muutama kuva pentutreffien menosta ja meiningistä, joka oli aikamoisen hurjaa kun oli niin monta mustiloa paikalla. Onneksi kaikki tulivat kuitenkin hyvin juttuun keskenään! :) Kuvista kuuluu isot kiitokset Tipsun kasvattajalle Sabinalle! Thanks for the pictures Sabina!


Namien jakohetki, ja kaikki haluu!     Kuva © Sabina Hedenberg


Thomaz & Tootsie vauhdissa     Kuva © Sabina Hedenberg


Tidy vauhdissa :D     Kuva © Sabina Hedenberg


Tidyn poseerauskuva     Kuva © Sabina Hedenberg

Pentutreffeistä lähdimmekin sitten Lietoon, jossa oli Kiian viimeiset agikisat tällä vuodelle. Ensimmäisellä radalla tuomarina oli Alen Marekovic, joka oli suunnitellut todella erityyppisen radan mitä meillä yleensä Suomessa noin muuten on. Aikamoista pientä mutkittelua ja esteet oli sijoitettu yhteen rypäkseen, lähtö- ja maalikin olivat melkein keskellä rataa. :D Lisäksi ihanneaikakin oli hurjan tiukka (mitä se oli kyllä kaikilla radoilla). Selvittiin kuitenkin Kiian kanssa radasta yllättävän hyvin, ihan ei mennyt kaikki suunnitelmien mukaan mutta onneksi K:lla oli korvat taas tallella ja se kuunteli. Toiseksi viimeisellä esteellä eli muurilla lenteli palikat, lisäksi tuli vähän 0,95sek yliaikaa, mutta tosi hyvin meni noin muuten! Selvittiin kaikista ihme kiekuroista ilman hyllyä, vuhuu!

Seuraavilla kahdella agiradalla olikin sitten tuomarina ihan suomalainen Rauno Virta, jonka radoille pääsyä saatiinkin sitten odotella tovi jos toinenkin. ATT:llä tuntui olevan varsin leppoinen suhtautuminen myöhässä oleviin aikatauluihin, mitäs sitä aikaa kiinni kirimään kun jo ollaan reilusti myöhässä... Jo ensimmäinen rata oli reilusti myöhässä, toinen alkoi silloi kun viimeisen radan olisi pitänyt alkaa, ja kotiin päästiin lopulta vissiin 2 tuntia oletettua myöhemmin. :) Jäi sitten yhdet (ja ainoat, snif!) pikkujoulut väliin, mutta mitäpä sitä ei agsailun vuoksi uhraisi...

Kaksi jälkimmäistä rataa oli suunniteltu MM-teeman mukaan, eli estevälit oli hirmuisen pitkiä. Kauhean vaikeat ei radat mielestäni olleet, mutta toisaalta, ei siellä kyllä kauheasti nollillakaan juhlittu, eli ehkä radat sitten vain näyttivät helpommilta kuin mitä oikeasti olivat. Kiian kanssa töppäsin itse ensimmäisellä radalla ja hosuin keppien lopussa liikaa, minkä takia K jätti viimeisen välin pujottelematta. Tämä oli ihan mun moka, tiedän kyllä ettei se kestä sitä että jätän sen pujottelemaan keppejä yksin. Vaikka kyllä aika pienestä jäi kiinni! Kepeiltä siis 5, muuten suoriuduttiin oikein hyvin. Toisella radalla K sitten päätti tehdä lentokeinun, mikä oli ehkä vähän noloa, koska juuri ennen rataa oltiin Tuijan kanssa kehuttu, miten hieno keinu Kiialla oikein on. Todennäköisesti K:n lentokeinu oli kuitenkin vahinko, varmaan se, että keinulle tultiin hirmuisen vauhtisuoran saattelemana vähän hämäsi pientä belgiotusta. Kaikilta radoilta siis tuloksena 5vp, eikä oikeastaan edes harmita (ainakaan ihan kamalasti) ettei niitä nollia tullut vieläkään, nimittäin meidän radat oli kyllä tosi hyvät (vaikka itse sanonkin)! Tähän on ihan hyvä päättää tämän vuoden agsakisat! :)