Koirakuvat-viikkohaasteen aiheena oli tällä kertaa väri, ja gallerioita kaivelemalla multakin sattui löytymään muutama mahtava aiheeseen liittyvä kuva, joten päätettiin osallistua! Meillä koirat ovat selvästikin katselleet mun kanssa liikaa Aliasta, koska molemmat ovat alkaneet vaihdella väriä, ja Seri jopa rotuakin!

Kaikkihan tietävät minkä värisiä kultsut ja mustat belggarit ovat, joten keksin vähän omalaatuisemman idan tähän väri-aiheeseen! Meillä kuvat siis keskittyvät värin vaihtamiseen, mutta tähän täytyy vielä sanoa yksi hassu pikku yksityiskohta meidän koirista! :) Seri ja Kiia ovat melkein vastakkaisvärit toisilleen, kun Kiia on musta ja Seri on melkein valkoinen! Mutta alla on sitten taidonnäytteet, miten meidän koirat vaihtaa väriä. ;)

Kiia ei toistaiseksi ole oppinut vaihtamaan väriä muuksi kuin valkoiseksi...
 

... ja valkopilkulliseksi!


Mutta Seri sijaan on osoittanut oikeita naamioitumisen mestaritaitoja. Poika osaa nimittäin värjätä itsensä niin vihreäksi kuin ruskeaksikin! Alla on pari skannattua kuvaa, kun kultainennoutaja on hankkinut turkkiinsa kivan vihreän sävytyksen!

    

Ja viimeinen kuva on oikein naamioitumisen mestarinäyte! Kukapa voisi erehtyä luulemaan alla olevaa koiraa kultaiseksinoutajaksi?Mutta vaikkei Kiia olekaan niin hyvä värinvaihtaja kuin Seri, niin Kiia onkin korvannut puutteensa toisella taidolla! Kiia osaa sulautua erittäin hyvin taustaan! Erottaisitkos nimittäin alla olevasta kuvasta koiraa, ellei sillä olisi heijastinpantaa kaulassa? ;)