Päätettiin sitten tälläkin viikolla ottaa osaa Koirakuvat-viikkohaasteeseen, koska ei tänne meidän blogiin tunnu tulevan muitakaan päivityksiä... Serikin pääsi mukaan, koska Kiiasta ei ole kuin tuo yksi ja ainoa sairaskuva, ja senkin ottamisesta jo pari vuotta aikaa. Mutta asiaan siis:

kger07.png

Tässä ensimmäisessä kuvassa siis Kiia reilu puolivuotiaana. Kiialla oli pentuna sikaripunkki, joka sitten lähti pois joksikin aikaa ja palasi myöhemmin uudestaan, jolloin se tulehtui - ja juuri niin ikävän näköiseksi kuin miltä kuvassa näyttääkin. Kaulurin käyttö oli siis todellakin paikoillaan, koska K yritti jatkuvasti rapsuttaa itseään tuosta tulehtuneesta kohdasta. Eikä elämä kaulurin kanssa muutenkaan ollut mitenkään helppoa, Kiia kun ei yhtään osannut liikkua sen kanssa ja törmäili tuolinjalkoihin ym. jatkuvasti, jolloin se tietysti meni paniikkiin eikä sitten uskaltanut liikkua lähes yhtään. Kaikkea se reppana onkin saanut kestää. :)

Oon tätä varmaan aika lailla mainostanutkin, mutta tähän kaulurinpitoon liittyi yksi hauska juttu. =) Nimittäin Kiia joutui päivät olemaan kauluripäässä yksin, koska me oltiin koulussa ja vanhemmat töissä. Pari päivää se oli ihan kiltisti, mutta sitten yhtenä päivänä kun tulin kotiin, niin K oli jotenkin onnistunut kiskomaan kaulurin päästään pois ja silppuamaan sen!

kger08.png

Tämä toinen kuva sitten kuvaa hyvin Serin tapaa sairastaa - rennosti otetaan! =) Serin kynsi lohkesi joskus viime talvena lenkillä, ja siitä kyllä ihan tosissaan pulppusi verta paljon. Tehtiin siihen sitten tassuside, jonka päälle laitettiin tuollainen erittäin miehekäs sukka, jonka kanssa varmasti kehtaa liikkua ulkonakin. :)

Kiia on muuten tällä hetkellä ainoa koira meidän talossa, Seri passitettiin mummulle ja papalle hoitoon, koska Kiia aloitti ensimmäiset juoksunsa! 2,5 vuotta ollaan näitä juoksuja jo saatu odottaa... :') Agitreeneihin ei siis päästä vähään aikaan osallistumaan, mutta ehkäpä se motivoi mua treenailemaan tokoa taas pitkästä aikaa...