Eilen oli Tassujen tämän kesän ensimmäiset epikset, jotka olivat samalla seuramestaruudet kaikille tassulaisille. Kiiun kanssa tietysti osallistuttiin myös seuramestaruudesta kamppailuun avoimessa luokassa, mutta sitä ennen... oltiin vähän töissä. ;) Vastattiin Jennin kanssa ilmo-pisteestä, rahastuksesta, rokotusten tarkastuksesta, lähtölistoista ja tuloslaskennasta. Oltiin myös hyvin perillä mm. ilmomaksuista, eli alkuun ilmopisteessä oli aikamoinen ruuhka ja kaksi ylityöllistettyä työntekijää. Mutta, tästä otettiin opiksemme ja seuraavalla kerralla organisoimme homman vähän paremmin - sehän ei siis ollenkaan olisi ollut mahdotonta, jos oltaisiin suunniteltu kaikki vähän paremmin. ;) Kauheasti en kyllä ehtinyt meidän kisoja seuraamaan, mölliluokasta näin tuurilla vain yhden treeniryhmäläiseni radan, muista en sitten nähnytkään oikein mitään. Koko ajan oli nenä kiinni papereissa. :D Avoimen luokan aikana sentään oltiin päästy jo sen verran ajantasalle, että pystyttiin kisoja vähän seuraamaan.

Kisattiin Kiian kanssa toisena (Jenni & Jedi kisasivat ekoina), jotta päästäisiin laskemaan maxien tuloksia heti. Rata oli tosi kiva, mutta rataantutustumisen jälkeen oli jo kauhea hiki kun todellakin oli taas kauhea hellesää. Kiian kanssa meni todella hyvin aina siihen asti, kun tultiin putkelle, josta alkoi loppusuora... Olin rataantutustumisessa suunnitellut niin, että ohjaan loppusuoran vasemmalta puolelta, mutta kas kummaa... radallapa sitten lähdinkin juoksemaan sinne toiselle puolelle ja kiia ohitti putken. Siitä siis tuli 5, ja alitettiin ihanneaika -22, 57 sekunnilla. Muuten rata meni ihan hyvin, lukuunottamatta meidän kontakteja, jotka oli HIRVEÄT. Taino ne oli meidän ihan normaalit kisakontaktit, eli tuurista on kiinni koskeeko Kiia niihin vai ei... ;D Alla todiste miten pienestä se on meillä kiinni...


Jos mä nyt sit ihan vähän kosken ennen kuin jatkan matkaa...

Nollia tuli vain kaksi kappaletta, joten Kiian kanssa sijoituttiin kolmansiksi meidän vitostuloksella! Tosi kivaa taas, viime aikoina (viime möllikisoja lukuunottamatta) Kiia on tehtaillut möllikisoissa vain hylkyjä (siitä siis otsikko... ;)). Seuramestareiksi kruunattiin maxeissa Seija & kultainennoutaja Kössi, hirmu isot onnittelut vielä täältäkin!!! =)