Tänään käytiin Kiian kanssa lonkka- ja kyynärkuvissa Salon Eläinlääkäriasemalla. Oltiin paikalla jo hyvissä ajoin ja Kiia oli tapansa mukaan varsinainen sählä, ei pysynyt hetkeäkään paikoillaan. Tämä huomattiin myös kun eläinlääkäri laittoi Kiiaan nukutusaineen, K sähläsi ja reuhusi tuttuun tapaan jonkin aikaa kunnes lopulta alkoi aine vähän vaikuttaa, jolloin komensin sen maahan makaamaan. Siinä K sitten makasi pää pystyssä. Välillä vähän kuono hipaisi maata, mutta jokaisen pienenkin äänen tai liikahduksen myötä Kiia nosti päänsä taas terhakkaasti pystyyn. Ja me odotimme... vaikka kuinka kauan. Pikku belggareihin ei vaan näköjään nukutusaineet niin vain tehoa :D Eläinlääkärin sanoi, että Kiia ei nukahda koska siinä on niin paljon virtaa. :D

Lopulta kyllästyttiin odottamaan koska Kiia oli selvästikin päättänyt olla nukahtamatta. Eläinlääkäri laittoi Kiian etutassuun nukutusmaitoa, jonka avulla K sitten nukahtaisi kunnolla, muttei nukkuisi kovin pitkää aikaa. Ensimmäisellä kerralla Kiia onnistui jotenkin liikuttamaan tassuaan niin voimakkaasti, että meidän piti laittaa koko ruiskuhomma uudestaan Kiian tassuun. Tällä kertaa K ei kuitenkaan enää onnistunut kiskaisemaan tassuaan pois.

Nukutusmaidon ansiosta Kiia tosiaan nukahti ja meni ihan veltoksi :D Eläinlääkäri kantoi sen sitten kuvaushuoneeseen, ja sain tulla auttamaan lonkka- ja kyynärkuvien otossa. Pidin Kiian päästä ja etutassuista kiinni ja varmistin, että Kiia on suorassa, kun eläinlääkäri asetteli lonkat ja otti kuvat. Sen jälkeen käännettiin Kiia kyljelleen ja otettiin kyynärkuvat, tälläkin kertaa sain pitää Kiian tassusta kiinni. Oli se kyllä aika jännää, koska en ollut koskaan ennen ollut mukana kuvien otossa enkä oikeastaan edes tiennyt miten ne otetaan.

Kuitenkin, kuvien oton jälkeen Kiia alkoikin jo heräillä. Sillä oli ihan sellainen ilme että "mikä maa, mikä valuutta". Oli se kuitenkin ihan tokkurassa ja kun laskettiin se lattialle ja annettiin herätysaine, Kiia toikkaroi miten sattui ja odotushuoneessa löi päänsäkin tuoliin kun jalat ei totelleetkaan. :)

Eläinlääkäri ennusti Kiialle A/A lonkkia ja 0/0 kyynärpäitä, sen mukaan molemmat on ihan terveet ja todella hyvän näköiset, palapelin palaset ovat ihan kohdallaan. Tämä oli kyllä tosi hyvä uutinen! :) Mutta odotellaan nyt vielä niitä virallisia lausuntoja kennelliitosta, parin viikon sisällä pitäisi tulla. :)