16.2. oli seuramme, eli Koirakerho Tassujen kauden avajaiset, jonne osallistuin. Tilaisuus ei ollut tarkoitettu koirille, joten Kiia sai jäädä kotiin. Ennen varsinaisia avajaisia pidettiin vuosikokous, jossa käytiin läpi sääntömääräiset asiat, menneen vuoden tapahtumat, budjetti yms. sekä suunnitelmia tulevalle vuodelle. Itse avajaisissa sitten jaettiin palkintoja vuonna -07 menestyneille koirakoille. Onnittelut vielä tätäkin kautta Suvi & Cindy vuoden rekku -palkinnosta ja Iina vuoden junnu -palkinnosta! :) <3 Palkintojen jaon jälkeen söimme hyvää ruokaa, pidimme hauskaa tietokilpailun merkeissä (joukkueeni sijoittui toiseksi, häviten ½ pistettä voittajajoukkueeseen :D), ja lopuksi pidettiin vielä arvonta, josta voitin patalapusetin. :D

Kiian kanssa en ole mitään suurempaa treenaillut, pientä perustottelevaisuutta vain. Olen hionut sivulle tuloa, että Kiia kiertäisi siitä etukautta viereeni istumaan. Myös seuraamista olen ottanut, muutaman askeleen verran kerrallaan. Viime vuonnahan kisoissa K:n into lopahti aina seuraamisessa, joten ennen seuraavia kisoja me hiotaan nyt se liike ihan kuntoon. :)

Seuraavan viikon ajaksi kuitenkin tulee taukoa niin treeneistä kuin kaikesta muustakin, koska lomailen Azoreilla ja koirat ovat koirahoitolassa. Katsotaan sitten kun palaan, mitä kaikkea hauskaa keksitään tulevalle vuodelle! :)

Erittäin hauskaa alkavaa kevättä kaikille!
   blogikuva01.png
T. Henni & Kiia