No ei oo kyllä kolmosten kisat alkaneet meillä mitenkään kauhean hohdokkaasti. Kisattiin taas Liedossa 3xHYL, ekan radan hylly menee ohjaajan piikkiin mutta kahdesta muusta aion syyttää Kiiaa joka karkasi yllättäen putken väärään päähän. Mitenköhän monta kertaa ollaan hyllytetty tuohon samaan ansaan? Joo, en aio ees laskea. Koska siitähän vois tehdä johtopäätöksen, että asialle pitäisi/olisi jo pitänyt tehdä jotain.

Viimeisen radan putkeen karkaaminen oli kyllä Kiialta jo aika törkeää, kun mun valssi oli jopa kerrankin ajoissa ja silti se luikahti sinne! :( Kiia ilmeisesti meinaa, että putkeen on putkeen, sama se kummasta päästä sinne mennään. No onneksi otetaan tämä nyt treenin alle, ehkä K vielä oppii että putkeen kuuluu mennä siitä päästä mistä mamma sanoo, vaikka mamman ohjaus tulisikin toooosi myöhässä. :-)

Oli meidän radoissa kyllä jotain hyvääkin, mm. K otti kaikki kontaktit! Tosin kolmannella radalla olisi voinut tulla jo loikkimisia, onneksi se oli hyppis joten niistä ei tarvinnutkaan sitten murehtia. Keinun suorittaminen oli taas nopeutunut, ja ohjaaja ehti ohjaamaan kaikki takaakierrot. Harmi vaan, että meidän syksyyn kuuluu enää vain kolmet agsakisat. Onneksi tulee vuosi uusi, ja täytyy tunnustaa, että oon jo käynyt kurkkimassa ens vuoden kisakalenteria... ;)

Agsauutisista ihan muihin uutisiin, nimittäin ollaan jatkettu molempien tytsyjen kanssa myös kosketusalusta -treeniä. Ja hyvin sujuu! Molemmat on nyt ihan selkeesti tajunneet idean, alustaa voi siirellä mihin vaan (vielä en ole kuitenkaan siirtänyt sitä kauhean kauas), ja silti ne hakeutuu sinne!

Olen muuten alkanut miettiä, pitäisikö sittenkin kisata Kiian kanssa vielä avoimessa TK2:sen verran... Meidän VOI-liikkeet on niin huonossa mallissa, ettei varmaan ikinä päästä kisoihin. Muut noudot nyt vielä menee, mutta metallikapulaan K ei koske. Ei millään. Hassua, mutta Tipsu kantaa jo nyt isoa metallikapulaa ihan innoissaan. Tosin T ei taida vielä tajuta, että kyse on tokoliikkeestä, luulen että noutointo lopahtaisi siihen. :D

PS. Blogin otsikko tulee siitä, mitä meidän kisakaveri Jenni sanoi kisoissa - jos radoille pääsisi uudestaan yrittämään, niin menisi varmaan paljon paremmin. Niimpä!.... Ei ole kuin yksi mahdollisuus, ja se on ihan liian vähän.