Paljastetaan nyt sen verran (vaikka aika monet tämän tietävätkin jo), että Kiia on lähdössä ensi keväällä Ruotsiin näyttelyyn. Vasta-ainetesteissä kävimme jokunen viikko takaperin, ja tänään sitten tuli postissa kirje tuloksista. Mikäli yhtään mitään siitä ymmärsin, niin Kiia sai luvan lähteä Ruotsiin. Helpottaisi kyllä huomattavasti meitä ei-kielineroja, jos paperiin olisi printattu isolla fontilla "WELCOME TO SWEDEN!". :)

Ruotsin näyttelyn lisäksi olen ilmoittanut Kiian Turun näyttelyyn Tammikuussa... En oikeastaan enää tiedä miksi sen sinne ilmoitin, mutta kun Serin kanssa ollaan sinne menossa, niin samalla ajattelin, ettei miksei sitten Kiiakin... Eipä ole onneksi pitkä matka :) Toivottavasti Kiia pääsisi myös belgierkkariin ja loppuvuodesta tietysti taas Voittajaan ja Pohjoismaiden Voittajaan voittamaan ;)

Täytyy muuten sanoa, että tämän vuoden viimeiset agilitykisat jäävät välistä.. Koska me ollaan treenattu nyt syksyllä niin vähän, niin katsoin paremmaksi jättää meidän ensimmäiset kisat myöhemmäksi. Mutta yhdet tokokisat olisi vielä tiedossa... Ja tietysti Voittaja-näyttely!