Eilen käytiin siis Kiian kanssa kerryttämässä virallisten agilitykisojen lukumäärää, toisin sanoen HSKH:n yökisoissa Vantaalla. Kisat meni ihan penkin alle, Kiia oli ihan jossain muissa maailmoissa ja varmasti ohjaajan ohjaamisessa ja käskyjen oikea-aikaisuudessa olisi ollut parannettavaa. Silti jäi kyllä ihan hyvä fiilis!

Rata oli aika haastava, eikä maxi1:sten radalta tainnut tulla kuin 2-3 nollaa? Osallistujia oli sentään lähemmäs 40. Meidän alkurata meni ihan ok kepeille asti, jossa Kiia teki ensimmäisen virheen ja puikkasi yhden keppivälin ylitse. Otin kepit sitten uudestaan, jonka jälkeen oli hyppy josta piti tehdä todella tiukka kurvi A-esteelle. Kiia ei kuitenkaan sitä tiukkaa kurvia tehnyt, vaan suuntasi puomille, sain sen kuitenkin pysäytettyä ennen kuin K oli puomin kohdalla, mutta harmiksi K:n yksi tassu ehti osua puomiin! :D Näin ollen hylky, enkä sitten jaksanut enää keskittyä mihinkään, vaan otettiin se puomi ja loppurata sählättiin jotenkin nopeasti pois.

Piirrettiin rata Iinan kanssa kumminkin ylös, koska saatiin siitä tosi paljon hyviä treeni-ideoita! Niitä pitää joku kerta mennä ihan käytännössä treenaamaan.