Koska meikäläinen on koko kesän töissä, niin tänä kesänä emme reissaakkaan sen kummemmin ympäri Suomea. Loppukesästä on kuitenkin tarkoitus lähteä vielä Manamansaloon muutamaksi päiväksi, mikäli vaan säät on silloin hyviä. Se on kuitenkin niin kaukana, että ihan pelkkää sadetta sinne ei viitsi lähteä katselemaan. ;)

Nyt mulla oli kuitenkin 4 päivän vapaaputki, joten päätettiin lähteä pienelle lomareissulle Porin Yyteriin ja käydä samalla Reposaaressa loma-asuntomessuilla. Lauantaina 28. päivä startattiin asuntoauto käyntiin ja hurautettiin Poriin. Oltiin aika myöhään illalla perillä, ja ensimmäinen yö jouduttiinkin telttapaikalle ja ilman sähköjä! Syyksi sähköpaikkojen täynnä olemiseen oli se, että kyseisellä paikalla oli jotkut Kalakukkofestarit ja ihmisiäkin siellä oli aika paljon. Seuraavana aamuna käytiin sitten varaamassa meille sähköpaikka. Sille ei kuitenkaan vielä ajettu, koska lähdettiin Porin Reposaareen loma-asuntomessuille. Saatiin todella paljon ideoita tulevaa mökkiämme varten, joten reissu ei suinkaan ollut turha! :)

1693834.jpg
Serin lomaposeeraus 8-)

Kiian kanssa käytiin pariinkin kertaan uimassa meressä. Meillä oli erittäin hauskaa rannalla, kun heittelin Kiialle keppiä veteen ja sitten otettiin kilpailujuoksu aina sille. Kiia tietysti voitti joka kerralla. :) Kiia kävi myöskin kieriskelemässä hiekassa niin, että sen koko naama oli ihan hiekassa! Olisipa ollut sillä hetkellä kamera mukana, olisi tullut mahtava kuva! Muutenkin lenkkeiltiin Kiian kanssa aika paljon, ja Kiia sai kirmailla mielin määrin vapaana, ja pääsipä se jopa jahtaamaan pari sorsaakin ja variksia. :) Serikin otti lomalla rennosti kaivelemalla kuoppia ja kieriskelemällä maassa. Ulkoilua olisi tullut paljon enemmänkin, ja kameraakin varmaan olisi tullut ulkoilutettua enemmän, jos sää olisi suosinut. Harmiksi meidät yllätti melkein koko maanantaiksi sade- ja ukkosrintama, niin että pysyttelimme pääasiassa sisätiloissa.

Meidän blogikin on näköjään viettänyt hiljaiseloa vähän pidempään. Nyt pitää koittaa ottaa itseä niskasta kiinni, ja alkaa pitää vähän päivityksiä. Vaikka toisaalta niitä ei varmaan ole kauheasti jatkossakaan luvassa, ennen kuin treenit jatkuu. Kisoja kun ei ole tiedossa (belgierkkariinkaan en pääse töiden takia), toko- ja agilitytreenit ovat tauolla, ja hakutreeneihin pääsen aina silloin kun en ole töissä, eli todella harvoin. Eli me ollaan nyt vähän niin kuin kesälomalla. 8)