Koska Kiian seuraava suuri tavoite on kilpailla tokossa voittajaluokassa (hahhahhaaaa!), pitää varmaan tehdäkin jotain sen asian eteen? Tällä kertaa en aio kokeilla sitä suunnitelmaa, että Kiia oppii liikkeet itsestään ja suorittaa ne täydellisesti kokeessa - vaikka onhan se joskus toiminutkin... Tässä siis meidän alustava treenisuunnitelma:

Paikallamakaaminen 4min - Paikallamakuu pitää saada supervarmaksi! Paljon siis treeniä, häiriötä, ja takapalkka!

Seuraaminen - Seuraamiseen riittää parin askeleen seuraaminen & palkka. Harjoiteltava kuitenkiin käännöksiä paikallaan & askeleita eri suuntiin.

Istuminen seuraamisen yhteydessä - Nopea istuminen, muistettava treenata myös koiran taakse kävelyä.

Luoksetulo - ?????? Apua. No kuitenkin pitää saada Kiia jotenkin pysähtymään ensin seisomaan ja sen jälkeen maahan. Good luck with that.

Ruutu - Kiian pitää lähteä ekalla käskyllä ruutuun ja jäädä sinne oikeaan kohtaan. Helppoa kuin neulan etsiminen heinäsuovasta!

Noutaminen esteen yli hypäten - Tää me osataan jo lukuunottamatta sitä että Kiia ei osaa noutaa! Eli ehkä pitää opettaa se noutamaan?!?

Metalliesineen noutaminen - No Kiiahan ei ota metallikapulaa suuhun ja ei se kyllä osaa noutaakaan, mutta muilta osin tääkin liike on ihan kunnossa. :))))

Tunnistusnouto - Miten monta noutoa tässä luokassa oikein on??? Voi apua, täytyykö mun ihan oikeesti opettaa toi noutamaan (ihan kuin en olisi jo viimeiset 100 vuotta yrittänyt...)

Kauko-ohjaus - Kyllä tääkin varmaan onnistuu, ainakin sillä kyllä-kiia-tän-jo-osaa -taktiikalla.

Jep. Eli ollaan jo siis 99% valmiita osallistumaan voittajaluokkaan! Pari treenikertaa ennen koetta, niin kyllä se siitä! Believe it or not.