Otsikon sanoman huomasin lauantain kisoissa, Kiia pinkoi niin lujaa että hyvä että itse pysyin perässä, mutta ajattelin sen vain johtuvan siitä, että ei oltu tehty mitään yli viikkoon ja koira kävi vähän kuumana kisapaikalla... Mutta tänäänpä tolla koiralla oli sama vauhti päällä treeneissä! Jes!

Kiia on muuten taas alkanut hyppimään kontakteja, tai lähinnä A:n alastulokontaktia. Pitääkin taas tulevissa treeneissä kiinnittää huomiota siihen, että siellä alhaalla pysähdytään ja siitä lähdetään vasta luvan kanssa. Keppien kanssa oli myös vähän ongelmia, ensin toi nimittäin poukkasi aina yhdestä välistä pois (sama juttu kuin viime kisoissa!). Jouduttiin ottamaan kepit varmaan viismiljoonaa kertaa uudestaan, ennen kuin toi meni ne hienosti. Ja toisella radalla niitä keppejä ei sitten voinut pujotella loppuun asti, vaan kun oli pari kolme keppiä jäljellä niin toi koira pysähtyi siihen tai hyppäsi sieltä pois. Kiia kyllä kävi aika kuumana treeneissäkin, ja varsinkin toisella radalla se oli aika sählätuulella. Ensi treeneissä olisi varmaan ihan hyvä juttu treenata taas verkkokepeillä.

Harjoiteltiin muuten treeneissä myös sitä, mitä en ikinä uskalla tehdä kisoissa, eli että koira jätetään parin hypyn taakse ja kutsutaan sitten sieltä. Aina kisoissa oon jättänyt Kiian maksimissaan yhden hypyn taakse ja siitä sitten lähdetty yhdessä, mutta nyt kun toi sujui aika hyvin, niin voisi koittaa tota kisoissakin! Ensi viikolla meillä onkin pm-treenit, eli kaikki piirinmestaruuksiin osallistuvat treenaavat yhdessä. Ja me ollaan Kiian kanssa Tassujen pm-joukkueessa, jännää! :)

Mulle on muuten iskenyt kauhea tokoinnostus, eli seuraava kirjoitus saattaakin sitten pitkästä aikaa liittyä tokoon...