Hetken mielijohteesta päätettiin lähteä vielä lauantaina mökillä käymään - ja päätettiin samantien jäädä sinne yöksikin. Lähtö kuitenkin venyi jääkiekkomatsin takia aika myöhäiseen, joten lauantain puolella ei ehdittykkään mökillä paljon mitään puuhastella, me kaksijalkaiset saunoimme ja koirat saivat vähän juoksennella irti. Sunnuntaina oli sitten vuorossa vähän enemmän revittelyä, kävin Kiian kanssa pitkällä metsälenkillä johon sisältyi 500 metriä metsässä rämpimistä, kun päätinkin mennä toista polkua pitkin takaisin mökille. Nooh, se polku ei sitten vienytkään yhtään minnekkään, mutta laiskanan ihmisenä en jaksanut kääntyä takaisin vaan rämmittiin Kiian kanssa sitten metsän läpi tielle.

Kamerallani taisi olla huono päivä, koska melkein yksikään kuva mitä otin ei onnistunut :S Joko taitoni ovat ruostuneet erittäin pahasti, tai sitten olen jotenkin maagisesti onnistunut hajottamaan kamerani tai objektiivini... No oli miten oli, tässä kuitenkin pari parasta otosta mökkireissulta:

kiiamokilla_01.png

kiiamokilla_02.png

Tänään (maantai 07.04.), tuli muuten postissa lappu, joka ilmoitti Kiian lonkka- ja kyynärkuvien tuloksien saapuneen. Harmi vaan, että joudutaan odottamaan vielä huomiseen, ennen kuin tiedetään, mitkä ne viralliset tulokset sitten on...