Tänään käväistiin Serin ja Kiian kanssa silmäpeilauksissa. Tai käväisy on ehkä vähän huonosti sanottu, nimittäin aikaa reissuun kyllä kului :) En ollut koskaan ennen käynyt silmäpeilauksissa, vaikka Serikin on jo 6w... Tämä oli pojan ensimmäinen silmäpeilaus mutta parempi myöhemmin kuin ei milloinkaan!

Aluksi koirien silmiin tiputettiin pari tippaa jotain nestettä. Sen jälkeen odoteltiin jonkin aikaa, jonka jälkeen eläinlääkäri tutki koirien silmät. Silmät tutkittiin pimeässä huoneessa ja silmientutkimisvälineestä (mikä lie systeemi :D) tuli valoa koirien silmiin. Molemmat koirat antoivat hienosti tutkia silmänsä, jopa Kiia! Olin varautunut siihen että Kiia jouduttaisin suurinpiirtein nukuttamaan ennen kuin eläinlääkäri pääsisi puolta metriä lähemmäs sen silmiä. Kyllä Kiia vaan on reipastunut ihan hirmuisesti siitä arasta kakarasta mikä se oli joskus! :) Aina välillä yllätyn itsekin, miten reippaaksi se on muuttunut!

Eläinlääkärin mukaan molempien koirien silmät ovat terveet! Jesjes! :)

Blogimme sai tänään myös uuden ulkoasun, kuten huomata saattaa. Olin jo totaalisen kyllästynyt siihen liilaan, ja halusin muutenkin jotain syksyisempää ilmettä. Kotisivummekin tulevat uudistumaan... Sitten kun saan hoidettua kaikki muut työt alta pois.