Mutta kurkataanpas vielä kerran menneeseen vuoteen ja meidän tavoitteisiin:

2009 meillä oli tavoitteena:

- Kisaaminen tokossa avoimessa luokassa (Ei kisattu, joten toteutumatta jäi... Alkuvuodesta sentään vielä treenattiin jonkun verran, mutta mitä syksymmäs tultiin sen vähemmän tokoa treenattiin. Noudon kanssa ollaan tapeltu taas koko vuosi, se on se suurin kompastuskivi, ja koska se tökkii niin valtavasti, niin muukin treeni-innostus laskee sen myötä.)
- Kisaaminen agilityssä virallisissa kisoissa (Toteutui! Kisasaldona 13 virallista kilpailua, joista 6xHYL, 3x10vp, 3x5vp ja yksi upea nollatulos hyppyradalta!)
- BH-koe (Käytiin keväällä BH-kurssilla, jonka lopputuloksena toi koira olisi varmaan ollut suht valmis BH-kokeeseen. Ei kuitenkaan käyty kokeissa ja suurin syy tähän on se, että en vaan usko että Kiia pysyy siinä paikallamakuussa koko aikaa.)
- Saada Kiiasta niin loistava hakukoira, että voin alkaa suunnitella kisoja n. 5 vuoden päähän (Toteutui! Ei käyty kovinkaan monissa hakutreeneissä, mutta kyllä me viiden vuoden päästä jo kisataan haussakin... ;) Kyllä toi koira kehittyi sen verran eteenpäin, että niitä kisoja uskaltaa alkaa sinne jo suunnittelemaan.)

Mitä muuta? Vuodesta 2009 jäi kyllä ehkä eniten mieleen meidän ulkomaan näyttelymatkat, kiitos vaan kasvattajalle kun jaksaa raahata meitä mukana! :)

2010 meillä on tavoitteena:

- Kisaaminen tokossa avoimessa luokassa
- Saada Kiia agilityssä 2-luokkaan
- BH-koe
- Kiiasta inttivalio (mikä CIB tai CIE nykyisin se onkaan...?)
- Kiia luonnetestiin

Näillä mennään! Katsotaan mitä vuosi 2010 tuo tullessaan... ;)