Sitten maaliskuun blogipäivityksen ollaan käyty Kiian kanssa metsästämässä nollia neljä kertaa. Ei olla kyllä silti kasvatettu nolla-tiliämme yhtään, vaikka muutaman kerran onkin jo ollut ihan mukavan lähellä!

10.04. Lieto (TSAU)
Liedon kisat meni ihan pipariksi täysin siitä syystä, että olin eka lähtijä! Tai ainakin eka startti... Mua jännitti ihan kauheesti. :D Rata alkoi kivasti välistä vedolla, no se ei tuottanut meille mitään ongelmaa, mutta jotenkin mun keskittyminen meni ihan kokonaan siihen, ja loppurata oli armotonta säätämistä. Hylly tuli kun K valitsi putken sijasta puomin (kerta se on ensimmäinenkin kun näin käy :D). Meidän radan ekasta pätkästä on videokin (kiitos Tuomppi!), tässä kaikki julkaisukelpoinen matsku:

Toinen rata myös hyl, K meni perinteisesti putken väärään päähän. Tosin todella tyhmästi sikäli, että se kiilasi mun edestä sinne väärään päähän --> mun olis varmaan vaan pitänyt juosta reippaammin sitä oikeaa putken päätä kohti, mutta en mä nyt arvannut että se lähtee hakemaan sitä toista päätä kun suoraan nenän edessäkin olisi yksi. Belgeistä ei näköjään koskaan tiedä. :)

Kolmas rata oli hyppis ja siltä saatiin sentään tulos, 10vp rimasta ja kiellosta putkelta (:O). Ja mahtava ia:n alistus -0,77 sek.

16.04. Kirkkonummi
Kirkkonummen kisat alkoi hyppiksellä, jolla saatiin melkein nolla aikaiseksi! Oli kyllä ihan sikalähellä, mun jumituksen takia vaan tuli takaakierto hypyllä yksi rima alas. Jos olisin ottanut askeleenkin johonkin suuntaan enkä olisi jäänyt siihen hypyn eteen jammailemaan, niin olisi varmasti tullut nolla! Nyt K joutui väistämään mua, minkä takia sen hypystä tuli aikalailla 9-mallinen (eli mahdoton).

Agilityradat ei sitten sujuneetkaan ollenkaan niin hyvin... Molemmista hyllyt, molemmilla hyppäsi myös puomin ja A:n kontaktit, plus ensimmäisellä radalla vielä keinunkin kontaktin (odotti että keinu laskeutui alas, jonka jälkeen loikkasi sivuttain siitä pois). Ensimmäinen hylly oli ehkä vähän munkin syytä, ohjasin ihan sikahuonosti putken jälkeisen hypyn (käytännössä en tainnut ohjata ollenkaan), mistä johtuen K tuli siitä ohi ja hyppäsi sen sitten väärinpäin kun koitin korjata. Toisella radalla K lähti vähän lapasesta, ja kävi hienosti suorittamassa A-esteen jälkeen pari hyppyä ja muurin ennen kuin huomasi, että mamma ei seuraakaan... Elämä ois kyllä helpompaa, jos vois kisata vaan hyppyradoilla!


Upea agibelgi (ohjaajasta huomaa, että on ollu liian aikanen aamuherätys... hyyiiii :DDd)

22.04. Hyvinkää
Kolme agilityrataa ("jee"), tuloksina 10, 5 ja HYL. Maxit alotti päivän ja jouduin heräämään 04:30, lisäksi mulla oli ihan kauhea flunssa ja yskin jokaisen radan jälkeen varmaan 30min ennen ku sain taas henkeä. Mutta eihän kisoja nyt voi välistä jättää... Eka rata oli muuten ok, mutta K tunaroi jotain muurilla ja palikat sinkoili jokaiseen ilman suuntaan, ja luonnollisesti sitten piti hyppiä myös yksi kontakti (puomi). Toisen radan oikea tulos oli kyllä vitosen sijasta 14,02, koska tuli 9,02 sek yliaikaa. K jätti kivasti keppien viimeisen välin pujottelematta, ja kun korjasin sitä niin K lähti pujottelemaan keppejä vähän matkaa takaisin päin, ja luulin että meille oli tullut hylly. Niimpä kun sain kepit korjattua (siihen meni ikuisuus), pysäytin K:n vielä jokaiselle kontaktille ja odotutin vähän. Kolmannelta radalta hylly, A:n jälkeen K kävi hyppäämässä yhden ylimääräisen hypyn. A:lta olisi pitänyt mennä kepeille, ja nyt mua harmittaa kun en vaan luottanut Kiiaan ja lähettänyt sitä siitä kontaktilta suorittamaan keppejä, kyllä se varmaan olisi osannut ne hakea. Mun eteenpäin vievä liike vaan ajoi sen sille hypylle, paljon parempi vaihtoehto olisi ollut se itsenäinen kepeille lähetys. Ei siinä kauheasti olisi edes mitään mahtunut pyöristelemään, niin lähellä se hyppy oli keppien aloituspaikkaa.

24.04. Lieto (ATT)
Taas kolme agilityrataa (mistä mä oikeen bongaan näitä kisoja, missä ei oo ollenkaan hyppiksiä :D). Kaikilla radoilla K hyppäsi puomin kontaktin, A:n kontakti otettiin mutta sekin oli sellainen juuri ja juuri -tyylinen suoritus. Ensimmäiseltä radalta 5 kontaktista, toiselta radalta 10 kontaktista ja hypystä (olinkohan taas Kiian tiellä tai jotain), ja viimeiseltä radalta HYL, mutta ennen hyllytystä virhe kontaktilta ja yhden hypyn ohitus. Hupsista.

Vaikka tulokset nyt on jotain vähän sinnepäin, niin oon kuitenkin huomannut jotain kehitystä meissä. Ensinnäkin mun mielestä noin kokonaisuudessaan kolmosten radat sujuu nyt paljon paremmin, kuin silloin kun alotettiin kisaaminen kolmosissa tai vuoden alussa. Enää ei kaikki kiemurat tunnu edes vaikeilta, ja Kirkkonummenkin kisoissa hihkuin yhden rataantutustumisen jälkeen miten helpolta se rata tuntui! Tulos siltä radalta onkin sitten ihan toinen asia... ;D Toiseksi, en enää stressaa kepeistä ja keppikulmista ollenkaan niin paljon kuin ennen. Vaikkei mun mielestä olla mitenkään erikoisesti keppejä treenattukaan, niin esim. avokulmat ei tuota enää mitään ongelmia ja muutenkin luotan Kiiaan keppien hakemisen suhteen paljon enemmän. Edelleenkään sitä ei voi kepeille kauheasti jättää, mutta eiköhän sekin korjaannu jossain vaiheessa. Kontaktit on kyllä ihan supersurkeat edelleen, mutta onneen ei kai ole oikotietä, pitää vaan koittaa jaksaa treenata niitä tosi useesti.