Hei hei, hyllyputki! Tuloksena sunnuntain kisoista 15, 10 ja 10, sekä hyvin iloinen mieli. Meidän ekat tulokset kolmosten kisoista, eikä niiden joukossa yhtään hyllyä!

Kaikki radat meni meidän osalta suht ok. Ensimmäinen agilityrata piti sisällään meille hyvin vaikean keppikulman, kepeille kun tultiin oikealta puolelta lähes suorassa linjassa. Kiia kyllä osui ihan oikeaan väliin, mutta ei sitten osannut jatkaa siitä keppien pujottelua. Toinen korjausyrityskin meni harakoille, mutta sen jälkeen lähti taas sujumaan. Viimeinen rima tuli meiltä vielä alas, eli kokonaistulokseksi 15.

Toinen agilityrata sitten sujui aika perinteisesti... en nimittäin tehnyt radalla yhtään niin, kuin olin tutustumisessa suunnitellut. Mutta Kiialla oli kerrankin korvat päässä ja ne tuntuivat toimivan, eikä se karannut putkeen siinäkään sähläystilanteessa missä se normaalisti olisi ehtinyt menemään sinne jo kolme kertaa. Selvittiin siitä kohdasta vähemmän kunnialla mutta kuitenkin ilman virheitä! Harmi vaan, että sitten toi otus päätti hypätä A:n kontaktin oikein valtavalla loikalla (mur!), ja myöhemmin tällä radalla ohjaaja vielä töppäili tönöttämällä keppien oikean välin edessä silloin kun lähetti koiraa sinne.

Viimeinen rata oli hyppis, jonka ensimmäiset 15 estettä sujuivat suunnitelmian mukaan juuri niin kuin pitikin. Mutta sitten tapahtui meille aika yleinen ongelma, eli Kiia karkasi vähän lapasesta... :D Kiia ohitti yhden hypyn, ja jollain maagisilla ihmevoimilla onnistuin vielä pelastamaan tilanteen niin, ettei se takaisin tullessaan hypännyt kyseistä hyppyä väärin päin. Mutta tämä kohta sekoitti mut ihan totaalisesti, luulin vissiin että saatiin hylly tai jotain ja loppurata menikin ihan pelleilyksi. Yksi rima tuli taas alas, seisoin varmaan taas koiran edessä kun lähetin sen hyppäämään.

Huolimatta hyppyradalla sekoilusta, jäi kisoista kuitenkin tosi positiivinen mieli! Vaikka nollia ei tullut, niin ei kyllä tullut yhtään hyllyäkään! :D Ja niitähän me ollaan totuttu keräämään. Kiia oli myös aika hyvin kuulolla, vaikka odotin sen pursuavan jotain ylienergiaa, kun parit viime treenit oli jääneet väliin. Puomin kontaktit oli kummallakin agilityradalla tosi hyvät, A:n kontaktikin oli ensimmäisellä radalla ihan loistava. Vähän isoja kurveja tuli kyllä kaikilla radoilla jossain välissä, mutta se johtuu ihan siitä, että mä en ole vielä täysin omaksunut asiaa "koiran täytyy tietää jo ennen estettä mihin se on seuraavaksi menossa." :D Seliseli, mutta en vaan ehdi joka paikkaan. Kuitenkin, meidän tasoon nähden siis oikein onnistuneet kolme rataa! Nyt täytyy vaan toivoa, ettei sorruta hyllyputkeilemaan enää loppuvuoden kisoissa... ;)