29.07.2008 tuli sitten kuluneeksi vuosi siitä, kun blogin avasin. Vaikkakin ihan alkujaan Kiian blogi olikin Kiian treenipäiväkirja, ja tavoitteena siellä oli saada Kiiasta TVA ennen kuin Kiia täyttää 10 vuotta. Tuo tavoite meillä on edelleen. ;)

Mutta sitten pikaiseen kertaukseen viime päivien puuhista. Viime sunnuntaina käytiin taas pitkästä aikaa agilitytreeneissä. Mira oli suunnitellut meille kivan radan, johon toiveidemme mukaan sisältyi keinu ja pöytä! Pöytää Kiia ei ollutkaan harjoitellut kuin kerran aikaisemmin, minkä takia sunnuntain treenit menivät sen osalta vähän heikohkosti. Kiia toki hyppäsi aina pöydälle, mutta jatkoi saman tien matkaa. Keppien kanssa meillä oli myös vähän ongelmia. Yritin ohjata Kiiaa keppien vasemmalta puolelta, mutta meno oli aika töksähteleväistä. Kun taas siirryin ohjaamaan keppien oikealta puolelta, K osasi valita hienosti oikean välin mistä mennään sisään ja keppien pujottelukin sujui ongelmitta. Muuten rata sujui meidän osalta ihan hyvin, Kiia jopa osasi jarruttaa keinulla. Tässä vielä ratapiirros radastamme (tosin keinun tilalla on nyt hyppy):


Olen myös tehnyt Kiialle yhden esineruudun. Ruutu ei tällä kertaa ollut niin iso, ja maastona toimi hieman möykkyinen metsäkohta, jossa alustana mustikanvarpuja ja muutama puu. Tallasin alueen tällä kertaa huolellisesti, ja jätin sinne yhden jumppatossun. Sen jälkeen menin hakemaan Kiian, ja Kiian nähden vein alueelle vielä yhden hanskan. Sitten vain Kiia etsimään. Tällä kertaa Kiia ei pysynyt alueen sisällä niin hyvin kuin viimeksi (luulen sen johtuvan siitä, että K:lla oli huimasti enemmän energiaa kuin viime kerralla). Ensimmäiseksi löytyi se jumppatossu, jonka olin alueelle vienyt aikaisemmin. Hanskan löytymiseen menikin vähän kauemmin aikaa, mutta kyllä sekin sieltä lopulta löytyi! Jätin esineruudun treenauksen sillä kertaa noihin kahteen esineeseen, koska treenit olivat sujuneet kaikinpuolin hyvin, niin siihen oli hyvä lopettaa. Lisäksi Kiialla oli vielä täysi into päällä.

Oikeaa ja vasenta ollaan treenattu vähän laiskahkosti viime päivinä, pitäisi ryhdistäytyä. Pitäisi myöskin ilmoittaa K:ta johonkin syksyllä oleviin tokokisoihin...