Viime viikonloppu meni siis melko perinteisen Tampereen näyttelyn merkeissä. Lauantaina päivä pyörähti noin tunnin yöunien jälkeen käyntiin ja päivän ohjelmistossa oli belgianpainajaiset. Groenendaelin tuomari oli irlantilainen Ann Ingram, ja täytyy kyllä todeta, että omasta mielestäni ainakin tuomarilla oli melko omalaatuinen linja. ERIä ei tuomari kauheasti jakanut, mutta vähän epäselväksi jäi, minkälaisista koirista tuomari sitten tykkäsi - välillä kun ERIn sai karvalliset belgit, välillä karvattomat ja välillä välimuunnokset, ja ERIn saaneiden koko ja rakennekin heittelivät...

Finn Noir-koirista ensimmäiseksi kehään meni Kiian veli Hidalgo, jolle tulokseksi KÄY EH2. Heti perään Garcon joka sai VAL ERI2. Sitten hetkinen odottelua, ennen kuin oli meidän karvojaan kovaa vauhtia tiputtavan neitosen vuoro. Narttujen avoimessa luokassa oli 11 koiraa, joista tuomari antoi neljälle ERIn. Kiia sai myös ERIn. Kilpailuluokassa K sijoittui kolmanneksi, mikä oli K:n ulkonäköön nähden ihan oikein, vaikka olisihan se (tietysti) voinut voittaakin... ;) Paras narttu -kehässä ei sitten menestystä tullut.

Kiian arvostelu:
Feminine bitch with excellent type. Well balanced head with correct earset. Good neck & shoulder. Good body & topline. Could be a little shorter in back. Good hindquaters. Moves a little close behind, but has very nice outline on move. Excellent coat condition.

Sunnuntaina suunnitelmissa oli katsoa Aadan kehä, mutta valitettavasti Aada ei omistajineen päässytkään paikalle. Niimpä sunnuntaipäivä kului bernien kehää seuratessa ja Mintun ja Tuulin kanssa shoppaillessa. Erittäin mukava viikonloppu oli, kiitos vaan kaikille tutuille seurasta ja Merville Kiian esittämisestä! Ensi viikonloppuna sitten suunnataan Latviaan, ja toivotaan, että Kiialla olisi edes joku karva silloin vielä jäljellä... ;)