En jaksa nyt kirjoittaa mitään pitkää sepustusta, koska huomenna täytyy taas herätä kukonlaulun aikaan ja ehtiä junaan! Joten niimpä tulee tarina ensimmäisestä messaripäivästä hyvin tiivistettynä, ja aloittaen tietysti tuloksilla... ;)

Finn Noir -koiria oli paikalla neljä kappaletta, Kiian lisäksi oli paikalla Kiian veli Dago (Hidalgo) ja äiti Klaara (Eclair) ja Geena (Greta Gee). Ja näin sitten kävi:
Finn Noir Hidalgo KÄY ERI1 PU4
Finn Noir Hazy Dazy AVO ERI1 PN3
Finn Noir Eclair KÄY ERI2
Finn Noir Greeta Gee VAL ERI1 PN1 ROP VOITTAJA-08!!!
Onnittelut vielä kerran kaikille!! :)

Ja ainiin, Finn Noirit pärjäsivät vielä kasvattajakilpailussa voittaen sen, ja jäätiin sitten vielä ryhmäkehiin. Kiia pääsi siis messarin isoon kehään!!!! Valitettavasti siellä ei menestystä tullut, mutta muuten oli todella upea ja menestyksekäs päivä!

Kevythäkkini tosin koki vähän kovia ja hajosi entistä enemmän, ja rahaa tuli käytettyä (taas kerran) ihan liikaa... Taino ei ehkä VIELÄ liikaa, mutta huomisen jälkeen kyllä... Tuttujakin tuli tavattua ihan riittävästi yhdelle päivällä ;) Kiia saa nyt illalla herkutella luulla ja "metvurstipötköllä" hienon ja rankan päivän jälkeen. :) Täytyy vielä lopuksi sanoa, että oli kyllä hyvä päätös vuodelle 2008 =)