Mepä ei olla taaskaan tehty muuta kuin agsailtu. :) Viime tiistaina oli Kiian treenit, jonne itse Kuri oli saapunut vahtimaan meidän treenejä. No ei vaiskaan, Tuikku se siellä heilui sekuntikello kaulassa. ;) Jokainen sai treenata 2x10min mikä on ihan hyvä, koska meillä ei ole aina treeniaika jakautunut ihan tasaisesti. Välillä siis toiset ovat treenanneet enemmän ja toiset vähemmän, mutta nyt kaikille suodaan se sama aika, siinä tekee sitten sen minkä ehtii. :)

Meidän ensimmäisellä treenivuorolla aika loppui kesken eikä ehditty menemään koko rataa loppuun, mutta toisaalta kyllä meillä meni hirveästi aikaa jo kolmen ensimmäisen esteen selvittämiseen. Kiiulla on niin kauheasti menohaluja että sen hallinta on välillä vähän niin ja näin. Täytyy olla ajoissa ja tehdä oikein - kaksi asiaa mitä Kiiun ohjaaja ei oikein hyvin hallitse. :) Toisella radalla meillä jäi sitten paljon ylimääräistäkin aikaa, jota ei käytetty mitenkään. Meidän treeneissä hiottiin ehkä eniten (sen lisäksi että K menee oikealle esteelle) tiukkoja kurveja. Aikaa saadaan paljon pois kisaradoilta jos tehtäisiin vähän tiukempia kurveja.

Keskiviikkona meillä oli sitten pentuagsaa! Nyt Tidykin sai jo osallistua, aikaisemmin hän on ollut liian pieni. :( Tipsun kanssa harjoiteltiin putkea, hyppyä ilman rimaa ja mentiin me pari kertaa verkkokeppejäkin. Putken Tipsutin ainakin tajusi jo tosi hyvin, ja lopuksi hän meni sitä ihan innoissaan edes takaisin :) Hieno tyttö! Treeneissä olivat myös Remu-gronttu ja Jäynä-bordsu, joista sain otettua muutaman ihan onnistuneen agsailukuvankin, kuvia galleriassa. Tidyn kuvista kiitokset Samille ja Minnalle!


Tidyn putki :) Kuva © Sami Oksanen

Lauantaina aloitettiin sitten Kiian kanssa kisaaminen kolmosluokassa. Kauhea jännitys iski taas ennen ensimmäistä rataa, onneksi ei enää tarvitse vaihtaa luokkaa! :DD Ensimmäinen rata olikin sitten ihan täysi katastrofi, ja ennen toista rataa Kurkisen Kim tulikin antamaan mulle vähän neuvoja. En kuulemma ollut kauheasti sanallisesti käskyttänyt Kiiaa eli enemmän ääntä vaan ja selkeämpää vartalon käyttöä. Ok. Toinen ja kolmas rata sitten olivatkin jo paljon parempia (ja sain jopa käskyttettyä Kiiaa äänellä!). Tosin hyllyt tuli niiltäkin radoilta, mutta toisen radan alku oli ainakin tosi hyvä. Ja hyvä mieli jäi kisoista, vitsit että kolmosissa kisaaminen on kivaa! Eihän me vielä kauheasti mitään osata, mutta ei jäänyt myöskään sellaista urpoa oloa, että eihän me osata yhtään mitään. :D Parin viikon päästä päästään sitten jatkamaan meidän uraamme kolmosissa!

Tumppi kuvasi kaikki meidän radat, ISOT kiitokset siitä! Ne voi käydä katsomassa YouTubessa täältä. Ensimmäisen radan yli voi tosin kelata... IHAN KAMALA! Ja joo, en todellakaan kuule yhtään omaa ääntäni tuolla, taisin olla ihan hiljaa. Keppien jälkeen lähti sujumaan, mutta hylly tuli jo kolmos-esteellä, jonka Kiia hyppäsi ees taas. Ja muutenkin K "vähän" irrotteli siellä... Toisella radalla HYL tuli A:n jälkeen hyppykiekuroissa, ja samaan kohtaan sotkeuduttiin myös viimeisellä radalla. Molemmilla radoilla oli kuitenkin jo vitoset alla ennen hyllyä, pöydältä kielto ja toisella K hyppäsi puomin alastulon, mur! :(

Muuten mikä oli jännää oli se, että törmättiin heti ekoissa kolmosten kisoissamme just tohon pöytään! Vähänkö kivaa! :D Tiedän että valtaosa agilitykansasta pitää sitä aivan turhana esteenä ja kannattaa sen poistamista estevalikoimasta, mutta jostain kumman syystä pöytä on mun mielestä kuitenkin ihan kiva este! Ehkä se johtuu siitä että mun koira osaa sen...