Viime viikko kului perinteisesti koiratouhuissa. Tiistaina käytiin normaalisti treeneissä, joissa suurimmaksi ongelmaksi koitui keppikulmat. Rataantutustuessa tosin en ollut ajatellut keppikulmien tuottavan mitään ongelmaa, vaan kuinkas sitten kävikään - välillä näytti vähän siltä että Kiia ei olisi keppejä koskaan nähnytkään. Keskiviikkona kun käytiin Iinan kanssa treenaamassa, kepit sujui taas tosi hienosti vaikeista kulmista huolimatta. Kiia oli tosin aivan kamalalla sikailutuulella, ei seurannut mun menoa taaskaan yhtään ja hyppi A:n alastulo-kontaktin mennen tullen. Perjantaina käytiin vielä Aneten treeneissä, joissa kontaktit oli pääosassa ja nehän sujui tällä kertaa tosi hienosti. Keinulla esiintyvään pienoiseen mamoiluun puututtiin taas siten, että nannakippo keinun toiseen päähän odottamaan.

Tidy kävi myöskin perjantaina ensimmäissä rokotuksissaan. Eläinlääkäri kehui häntä hyvin reippaaksi pennuksi, ja rokotuksen antamista Tidy ei edes huomannut kun pöydällä oli kasa nameja jotka hän sai syödä. :) Poistuttamme eläinlääkärin huoneesta meitä oli vastassa aivan ihana 5kk borzoi-pentu, joka tosin oli nuoresta iästään huolimatta jo ihan kauhean ison kokoinen. :D Tipsua aluksi vähän hirvitti NIIN ISO koira, mutta aika pian hän olisi jo halunnut alkaa leikkiä sen kanssa. :D

Viikonloppu vierähtikin sitten Mintun kanssa kasvattajan peruskurssilla Helsingissä. Olin ollut todella ahkera kurssilainen ja tutustunut kurssimateriaaliin ennakkoon - tai sitten en... Läpi kuitenkin päästiin molemmat ja hyvillä pisteilläkin vielä! ;) Ihan kamalasti tuli kyllä kurssilla uutta tietoa, vaikka täytyy myöntää että suurinosa koirien periytyvyyteen liittyvistä X, Y, Z, M, pp, gccddagg, yms. jutuista menikin vähän ohi. 8-) Innostuttiin kuitenkin Mintun kanssa niin paljon, että päätettiin samantien mennä jatkokurssillekin keväällä! Ehkäpä noi periytyvyysjutut aukenee siellä vähän paremmin... :D Ja jotta nyt kenellekään ei jäisi epäselväksi niin en ole aikeissa ruveta kasvattamaan vielä yhtään mitään rotua, katsotaan sitten ehkä joskus muutaman vuoden kuluttua. Aion kuitenkin hakea kennelnimen koska olen vihdoinkin keksinyt hyvän ja vapaan, enkä halua että kukaan muu menee "varastamaan" sitä. ;D Mutta sorry, se on salaisuus siihen asti että se on mun! ;)