Kun SSN:n järjesti perinteisen pääsiäis-mätsärinsä, oli meidän tietysti pakko ottaa osaa sinne! Vielä kun päivä oli todella kaunis, aurinko paistoi eikä ollut kamalan kylmäkään, teki oikein mieli olla ulkona. Lisäksi viime mätsärikäynnistä oli jo aikaa, joten siltäkin kantilta oli kiva osallistua. Iina tuli myös Monten ja Veetin kanssa, ja Sanni omien harmaidensa kanssa paikalle.

Isoja koiria oli ilmoitettu huimasti yli 50 kappaletta, mekin kisattiin Kiian kanssa numerolla 55. Meidän kehään pääsy venyi ja venyi, koska ensin kehät alkoivat melkein tunnin myöhässä, ja sitten kesken kaiken järjestettiin vielä Mies & koira -esittämiskilpailu. Onneksi olin tullut autolla (vaikka aamulla olinkin ajatellut olla reipas ja kävellä paikalle), niin sain Kiian sinne pariksi tunniksi lepäämään.

1239550347_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Kiia kehässä

Kiia esiintyi kehässä tosi hyvin! Se jaksoi seistä, otti hienosti kontaktia ja liikkui myös tosi hyvin. Saatiin kuitenkin sininen nauha. Kaikkien sinisten kehässä Kiia jatkoi hienoa esiintymistään, ja tuomari valitsikin meidät ensin jatkoon (tuomari tosin valitsi aika monta muutakin...). Palkinnoille ei kuitenkaan päästy, mutta ei se mitään, Kiian esiintymiseen olen kuitenkin supertyytyväinen! Sain tai "jouduin" myös esittämään Iinan Veeti-koiran pienten sinisten kehässä, mutta se ei mennyt kauhean hyvin :D En osannut enää Kiian jälkeen esittää ollenkaan pientä koiraa ja Veeti hyppi ja sen takajalat sojotti jokasuuntaan, mutta ihme ja kumma tuomari valkkasi meidät kuitenkin jatkoon. Iina ei päässyt Monten kanssa jatkoon, joten teimme nopean vaihdon ja Iina esitti jatkossa Veetin. Harmiksi tuomari ei kuitenkaan sijoittanut heitä! Kaikesta huolimatta oli kuitenkin todella kivaa, vaikka kukaan meistä ei sitten loppujen lopuksi pärjännytkään. No, aina ei voittaa, ei edes joka kerta! ;)