Seri ja Kiia nauttimassa extralumisesta talvesta.

Heihei talvi, tulethan ensivuonna taas yhtä lumisena (mutta pienemmillä pakkaslukemilla) takaisin!

Kauhea kun aika menee nykyään nopeasti, nyt ollaan jo huhtikuussa! Enää kaksi kuukautta KESÄÄN! Kesälle on kyllä jo tässä vaiheessa kertynyt niin paljon suunnitelmia, ettei tosikaan, ja jotain ollaan jo jouduttu nyt karsimaan pois. :( Harmi että vuorokaudessa on vaan 24 tuntia, me tarvittais ainakin triplamäärä tunteja ja muutama viikonpäiväkin lisää. Mutta vaikkei kaikkea saadakaan mahdutettua kalenteriin, niin ainakin loppukesästä ois tiedossa vähän leireilyä, jippijajee! Täällä ollaan jo ihan innoissaan!

Paljon on ehtinyt tapahtua viime blogikirjoituksen jälkeenkin, ollaan käyty agility- ja kerran tokotreeneissäkin treenaamassa luoksetuloa, ruutua ja paikallamakuuta. Paikallamakuusta jäi ihan mahtava fiilis, koitin ensimmäistä kertaa piilopaikallamakuuta häiriön alaisena ja toi koira pysyi tosi hienosti! Ei ollut kuulemma ollut yhtään rauhaton tai mitään, ihan kiltisi oli koko ajan maannut. Vuhuu!

Noutoakin ollaan treenattu jonkin verran, välillä se sujuu, välillä ei. Kiia on taas kehittänyt jotain omia variaatioita, nyt on ruvettu tarjoamaan mm. kapulan luovutusta makuulta ja tassujen heilutuskin on tullut taas takaisin kuvioihin...

Tänään käytiin SSN:n perinteisessä pääsiäismätsärissä, jossa oli taas kauheasti koiria. Onneksi oli paljon hyvää seuraa, niin ei aika käynyt pitkäksi! :) Kiia sai ensin punaisen nauhan, mutta kaikkien punaisten kehässä tyttö oli jo vähän ilmeisesti väsähtänyt, koska kaikki muu tuntui kiinnostavan enemmän kuin kauniisti paikallaan seisominen, niin ei sitten päästy jatkoon. No, ehkä ensi vuonna... ;)