Taas oli aksatreenien aika, ja tällä kertaa kun tultiin Kiian kanssa paikalle, niin Tuijan ohjeiden mukaisesti päästin Kiian heti aluksi leikkimään muiden hauveleiden kanssa. Näin Kiia sai ensin purkaa ylimääräiset energiansa, ja pystyi sitten keskittymään vähän paremmin itse treeneihin.

Tänään oli oikein keppien tehotreenauspäivä, ja Kiian kanssa me treenattiin verkkokepeillä. Tämä oli toinen kerta kun Kiian kanssa treenattiin verkkokepeillä, ja olen huomannut ne aika hyödyllisiksi meille! Pystyn itse liikkumaan vähän vapaammin, ja tekemään mm. valssauksia keppien päässä ym. Normaalisti jos itse olen vähän edellä/jäljessä Kiiasta kepeillä, se puikkaa pois välistä. Lisäksi Kiialla ei ole kuin se yksi ja ainoa vaihtoehto, mistä mennä keppeihin sisälle. Tietysti me välillä treenataan ihan normaalistikin, mutta nuo verkot on tosi hyvä keksintö siinä, että pystyn opettamaan Kiiaa pysymään siellä kepeillä vaikka itse en ihan siinä vieressä olisikaan.

Keppien kanssa treenattiin tänään ohjausta molemmilta puolilta, takaaleikkausta ja lopuksi treenattiin vielä avokulmassa sisäänmenoa. Kiia hallitsi jo aika hyvin sen, että ohjasin vasemmalta puolelta (oikealla kädellä), ja että se joutui kiertämään sen ensimmäisen kepin menneessään sisälle. Takaaleikkauksessa Kiia hämmentyi ensin hyvin pahasti ja pysähtyi kesken pujottelun, mutta kun koitettiin uudestaan niin hyvinhän sekin sitten meni! Omaa liikettäni mun piti vähän vaan vahtia, että teen sen takaaleikkauksen oikeaan aikaan. Avokulmassa sisäänmenokin sujui todella mallikkaasti, Kiiulla ei ollut mitään ongelmia, ohjasin sitten kummalta puolelta tahansa. Kaikki nuo keppitreenit suorittettiin radalla, eli ei me pelkästään keppejä otettu. Harjoiteltiin myös puomia ja A:ta, jotka nekin sujuivat tosi mallikkaasti ja kontaktit sujuivat myös tosi hyvin. Jesjes! :)