Käytiin tänään Kiian kanssa Tassujen järjestämässä perinteisessä Laskiaisrieha match show:ssa, jonne oli taas kerran pakkautunut koiria oikein urakalla. Mätsärissä oli myös oheiskilpailuja, kuten makkaransyöntikisaa ja temppurataa, mutta itse ilmoitin Kiian vain mätsäriin. Lähinnä sen takia, että kerrospukeutumisesta huolimatta en ollut onnistunut pukeutumaan taaskaan tarpeeksi lämpimästi ja jäädyin melkein heti kun astuin autosta ulos.

Koska isoja koiria oli ilmoitettu 56 kappaletta, ja me oltiin 43. koirakko, niin odottelua tuli jonkin verran. Mutta koitti se meidänkin vuoro lopulta :) Kiia seisoi kehässä tosi kauniisti, eikä yhtään kuikuillut minnekään muualle, vaikkei olla pitkään aikaan käyty yhtään missään missä olisi paljon koiria. Alkuhäsläämisen jälkeen K käyttäytyi muutenkin tosi rauhallisesti mätsärissä. Juoksu-osuus meni jotenkin, K juoksi taas seuraamis tyylillä ja omistaja toikkaroi miten parhaiten pystyi, mutta ei sillä nyt niin väliä. Saatiin punainen nauha, johon se sitten jäikin, kaikkien punaisten nauhojen saaneiden kehässä ei menestystä tullut.

Illalla kävin vielä tekemässä ihan kivan pituisen lenkin Kiian kanssa. Kiia on muuten oppinut seuraamaan oikealla puolella, namitaskun puolella :) Huomasin sen tänään lenkillä, kun jos tuli joku koira tai lenkkeilijä vastaan, niin K hakeutui ihan itse sivulle ja otti kontaktia. Valitettavasti vaan juuri väärällä sivulle.

Nyt sitten vaan odotellaan... nimittäin Oscar-gaalan alkamista! Joten koska omistajan alkuviikko menee töissä ja tv:n katsomisesta johtuvan univelan kuittaamiseen, niin Kiia saa odottaa seuraavaa kunnon toimintaa vielä jonkin aikaa... Mutta toisaalta mulla alkaa huomenna hiihtoloma, joten pitäisi kyllä ehtiä treenaamaan Kiian kanssa jossain välissä :) Ja ensi kuuksi on luvassa muutenkin varsin paljon toimintaa, mm. Latvian ja Tampereen näyttelyt, joita jo odotellaan innolla :)