Meidän tokotulokset menee näköjään tappavaa tahtia alaspäin... Seuraavaksi on ihan varmasti vuorossa 0-tulos, niin sittenhän on koko skaala koossa. =) Eli siis kolmos tulos ja arvatenkin viimeinen sija tuli haettua tänään (miks nää kisat menee aina just niin kuin mä ennakoin?)...

Meillä lähti menemään ihan alusta asti mönkään. Paikallamakuussa Kiia oli ainoa koira joka kipitti rivistä pois... Yksi toinenkin liikkui vähän eteenpäin, mutta meilläpä tyttö kipitti ihan minun luokse. K oli alusta asti kamalan levoton, vaihtoi asentoa ja ryömi eteenpäin, lopulta nousi seisomaan ja sitten lähti hiipimään luokseni. Mulla oli ihan "ei voi olla totta"-olo.

Yksittäisliikkeet menivät niin pahasti mönkään kuin olla ja voi. Seuraamisissa Kiia ei tehnyt ainuttakaan perusasentoa ilman lisäkäskyä. Sitä inhotti istua ja liikkua märällä nurmikkokentällä. Muutenkin Kiia oli jotenkin ihan säpsykkä, jos astuin johonkin monttuun niin se hätkähti jotenkin ihan oudosti. Liikkeestä maahanmeno meni muuten ihan hyvin, mutta kun tulin Kiian viereen niin se ponkaisi ylös. :OO Liikkeestä seisomisessa Kiia hiippaili takanani, joten siitä tuli toinen nolla...

Kiia oli kyllä joku ihan erikoira kuin normaalisti. Se oli jotenkin hirveän aralla tuulella tai jotain. Ja no jotain voi varmasti laittaa ihanan sadekelin syyksikin, vaikka olen kyllä ollut siinä  uskossa, että Kiiaa ei sade haittaa paitsi seuraamisessa. No hyvin näköjään koirani tunnen. :( Kiia ei kuitenkaan lammastellut vaikka hetkittäin raahustikin perässäni näyttäen yrmeytensä koko touhuun. Muutenkin se oli koko ajan jotenkin liimautunut minuun kiinni (kuulemma kun jätin sen autoon, niin se alkoi heti huutaa) ja oli jotenkin flesu. Mutta seliseli, paljoa tuota huonommin ei olisi voinut mennä.

Liikekohtaiset pisteet:
10 / 0 / 7½ / 6½ / 7 / 9 / 0 / 10 / 8, YHT. 120p.

Huomenna käymme sitten näyttelyssä Hyvinkäällä, ja näemme samalla tuttuja. :) Toivottavasti Kiia on rotunsa paras (<- pitää nyt kirjoittaa varmuuden vuoksi! xD).