Viime viikonloppuna käytiin kisaamassa Katjan kanssa agsaa vähän kauempana, melkein ulkomailla asti, nimittäin Ahvenanmaalla. Sekä lauantaina että sunnuntaina oli kaksi starttia, yhteensä siis kolme agirataa ja yksi hyppis. Lauantaina Kiia oli kyllä ihan muissa maailmoissa ja tehtiin pari surkeaa hyllyä. Varsinkin jälkimmäisellä radalla ohjaajalla meinasi mennä hermot kun belgi teki ihan mitä sattui. No onneksi pienen alkusähellyksen jälkeen saatiin tehtyä sekin rata ainakin-melkein kunnialla loppuun.

Sunnuntaina Kiia oli jo palautunut maan pinnalle ja oli radalla ihan hereillä. Ensimmäisenä oli agilityrata josta 5vp, kun Kiia hyppäsi puomin kontaktin! :( Niin lähellä nollaa oli kyllä! Kuitenkin tällä vitosella voitettiin kiitos pikkukisojen, lahjaksi saatiin mm. tosi kiva tassukippo ja 30e lahjakortti viikkarille! wou!

Sunnuntain toiselta radalta eli hyppikseltä hyllytettiin lopussa, muuten oli ihan jees rata. Tosin kepeillä en taas luottanut yhtään koiraan ja saatiin sieltä vitonen eli nollaa ei olisi tästäkään tullut. Oli kyllä tosi kivat pikkukisat, kisapaikka oli upea ja ihmiset tuntui olevan muutenkin Ahvenanmaalla tosi ystävällisiä! Esim. tultiin sunnuntaina ekaan rataatutustumiseen vähän myöhässä, mutta saatiin silti se 5min tutustumisaikaa ja muutenkaan tuolla ei oltu turhan tarkkoja aikatauluista.

Ihan pelkkää agsaa ei meidän reissuun kuitenkaan kuulunut...


Kuva © Sabina Hedenberg