Käytiin siis taas kisailemassa agilitya, tällä kertaa TSAU:n kisoissa Liedossa. Tuomarina toimi Rauno Virta, joka oli suunnitellut radan reunalta katsottuna niin helpon näköiset radat, että päätä ihan huimasi. :D Mutta ei saisi koskaan nuolaista ennen kuin tipahtaa, vai miten se nyt menikään?...

Rata 1: Oli tosi simppeli, rataantutustumisessa ainoastaan yhdessä kohdassa mietin, että mahtaakohan Kiia mennä väärään päähän putkea. Radalla tosin Kiia meinasi ohittaa hypyn numero kolme, mutta pienellä töksähdyksellä saatiin se korjattua ja matka jatkui. Hienosti meni sinne toiselle putkelle asti, jossa olin miettinyt että mitenköhän käy... Ja niin kävi, että Kiia viuhahti väärään päähän ennen kuin ehdin mitään tehdä... Vähän harmittavaa, koska olisin kyllä ehtinyt valssaamaan edellisen hypyn edessä ja ohjaamaan sen tarkemmin sinne putkeen, mutta jätin valssin pois niin eihän toi suoraviivaisesti etenevä koira mua sitten siinä vaiheessa enää kuunnellut vaan sukelsi sinne väärään päähän. Loppurata meni tosi hienosti, varsinkin Kiian keppeihin olen todella tyytyväinen.

Rata 2: Oli sitten ehkä inasen haastavempi, ja tällä radalla oli keinukin, jota saatiin jännittää. Kiialla kun on vähän hassu suhtautuminen noihin keinuihin, välillä se pelkää niitä ja välillä ei. Rata alkoi kuitenkin hypyllä, jonka jälkeen oli suoraan edessä puomi, mutta sen sijaan piti kurvata vasemmalle päin ja sieltä kepeille. Kiia kuitenkin näki puomin ja lähti jonnekin säheltämään ja ohitti sen kakkoshypyn, näin ollen siitä siis ensimmäinen virhe. Saatiin se kuitenkin korjattua, mutta heti perään tuli sitten kepeiltä toinen virhe, kun toi poukkasi sieltä keskeltä välistä pois. Luulen, että liikuin kepeillä itse ehkä hieman liian lujaa, eikä K vielä ole ihan niin varma keppien suorittaja kuitenkaan. Loppurata meni sitten ihan sujuvasti, ja keinukin sujui tosi hyvin. Lopullinen tulos oli siis 10 virhepistettä ja vähän yliaikaa.

Ei se niin helppoa ole. ;) Seuraavat kisat meillä on ehkä 04.10. jos ollaan niihin menossa, jos ei niin sitten seuraavaksi kisataan piirinmestaruuksissa!