Aivan uskomattoman ihanan messariviikonloppu taas takana, kiitos kaikille! ♥ Messari on kyllä niin vuoden kohokohta, kaksi päivää koiria, shoppailua ja tuttujen tapaamista, ihanaa!

Tänä vuonna olin vakaasti päättänyt välttää liikenneruuhkat ja kahden tunnin jonotuksen parkkihalliin, minkä takia mulla oli molempina päivinä kello soittamassa viideltä. Lauantaina olinkin paikalla jo heti seitsemän jälkeen, sunnuntaina tosin nukutti vähän pidempään ja olin paikalla vasta vähän ennen kahdeksaa. Ruuhkiin en joutunut kumpanakaan päivänä, mistä olin hyvin iloinen niin kauan, kunnes luin eräältä keskustelupalstalta, että tänä vuonna ruuhkia ei ollut ollenkaan... NO NIIMPÄ TIETYSTI.

Lauantain aloitin seuraamalla Mintun ja Tuulin kanssa koiratanssin pohjoismaiden mestaruuskisoja, josta sitten lähdin yhdeksän aikaan belgikehällä. Kiia oli ilmoitettu vain lauantaipäivälle Helsinki Winneriin, sunnuntaille jätettiin se ilmoittamatta tuomarista johtuen. Lauantaina tuomarina toimi tanskalainen Jörgen Hindsen, joka arvosteli erittäin reippaaseen tahtiin, parissa tunnissa oli koko belgikehä ohi. Kiia sai ERI:n ja sijoittui kilpailuluokassa kolmanneksi, mikä oli ihan hyvä sijoitus meidän karvatuppokoiralta. :) Kasvattajaluokassa Finn Noirit nappasivat ykköspaikan ja KP:n, ja pääsipä K jo toisen kerran elämässään isoon kehään pyörähtämään (toivottavasti tälläkin kerralla päästään telkkariin!), ilman sijoitustahan jäätiin, mutta hieno kokemus se on aina! Kiitos Kiian esittäjälle Merville ja "apuhandlereille" Mintulle ja Marikalle! :)

Arvostelu:
Suuri. Feminiininen. Erinomainen pää, hyvä ylälinja, hyvin kulmautunut, hyvä turkki, erinomaiset liikkeet, hyvä luonne.

Sunnuntai olisi kyllä ollut erinomainen lottopäivä... Pääsin nimittäin heti aamulla ilmaiseksi sisään (woo!) kun joku ystävällinen nainen lahjoitti lippunsa minulle. Ihan uskomaton tuuri! Kiitos vielä tätä kautta! Seuraava hyvä juttu tapahtui ryhmäkilpailuja seuratessamme, nimittäin olin veikannut Kennelliiton standilla BIS-voittajaksi australianpaimenkoiraa. Riemu oli melkeinen kun aussie sitten voitti ryhmän, harmi ettei se meidän upeista kannustuksista huolimatta sijoittunut BIS-kehässä. Kaikkein mahtavinta koko ryhmäkilpailuissa oli ehkä 10-ryhmän "häntäeläin", jolle naurettiin Mintun kanssa ihan hervottomasti. Vaikka kyllä 6 tuntia ryhmäkehiä (seurattiin myös junnujen finaali) vaatii vähän kestokykyä, aika pitkä aika vain istua paikallaan.

Muu päivä meni sitten taas koiratanssin pm-kisojen merkeissä, Tuulin kanssa oltiin todella sitkeitä ja seurattiin kaikki esitykset ja jopa palkintojenjako, ärsyttävistä "pienistä" tauoista huolimatta. Todella upeita esityksiä oli kyllä kilpailijat saaneet aikaan, itsellenikin nousi pieni koiratanssikuume. :D Vaikka mehän päätettiinkin, että ollaan kaikki pm-kisoissa sitten ensi vuonna... ;) Tuli myös taas shoppailtua ihan liikaa, mitään kauhean hyödyllistä en tainnut taaskaan ostaa, hirmuisesti vaan nameja ja leluja. Ensivuotta varten pitää kyllä ihan oikeasti perustaa se messaritili, niin on sitten paljon paljon paljon enemmän rahaa kuluttaa shoppailuun. ;D

Kiitos vielä ihanasta viikonlopusta Minttu, Tuuli ja Marika! Ensi vuonna sitten taas... ;D