Käytiin tänään siis äitienpäivän kunniaksi mölliagilityssa ja mätsärissä Muurlassa. Ilmoitin Kiian tottakai niin möllien kuin avoimienkin radalle, vielä kun se mölliradallakin kisaaminen on mahdollista! Kiian ensimmäiset agilitykisat nimittäin taitaa olla nyt sitten seuramme kisat 7.6, vaikkei siellä olekaan kuin yksi ykkösluokkalaisten rata. Mutta jostainhan se kisaaminen on kuitenkin aloitettava... ;)

Möllien rata oli suht helppo, ainoastaan yhtä kohtaa pidin siinä vaikeana, kun en rataantutustumisessakaan oikein tiennyt että valssatako vai ei... Radalla sitten valssasin ja virhe oli, Kiia tiputti yhden riman! Muuten tuli tosi nopea ja puhdas rata. Ja sijoituttiin me tuolla vitosellakin toisiksi! :)

Avoimen rata olikin vähän haastavempi, tosin rataantutustumisessa oikeastaan tiesin jo että miten minkäkin paikan ohjaan. Radalla sitten K päättikin yhden hypyn jälkeen suunnata putkeen (hemmetin hemmetti!) ja näin hylky, muuten rata tosi kaunis ja Kiia irtosi ainakin todella upeesti puomille! Otin tämän radan kisan jälkeen vielä uudestaan, ja nyt sujui tämä putki-kohtakin tosi nätisti (tosin tällä uusintaradalla tuli tappelu kontaktin kanssa).

Mätsäriin en sitten jaksanutkaan kauheasti keskittyä, kun ajatukset oli agilityssa. :D Kuitenkin saatiin yksittäisarvostelussa punainen nauha, ja punaisten kehässä sijoituttiin lopulta neljänneksi! Täytyy muuten sanoa, että K käyttäytyi mätsäripaikalla todella upeesti! Jos sidoin sen koppaan kiinni, niin se odotti tosi kauniisti pääasiassa maassa maaten, eikä yhtään rähjännyt toisille koirille tai ihmisille. Ihan mieletöntä!

Iinalle suuri kiitos kun kuvasi meidän agilityradat, ne voi käydä katsomassa meidän galleriasta täältä. Avoimen radan video ei ole itse kisaradalta, vaan kuvattu silloin kun otin sen kisojen jälkeen uudestaan, mutta möllirata on itse kisatilanteesta.