Kiia ei meinannut millään uskoa, kun perjantaina pakkasin ison kasan tavaraa autoon ja otinkin Serin mukaan! Meidän pikku belgityttö kun olisi aina tulossa mukaan :) Tällä kertaa kuitenkin Kiian oli tyydyttävä olemaan vahtikoirana, ja Serin kanssa ajeltiin 4 tunnin matka Vaskuuseen. Vaskuussa majoituttiin Hennin luona, kiitos yösijasta! Paikanpäällä Seri pääsi alkajaisiksi tutustumaan perheen Jami-kultaiseen, mutta pojat päättivät, etteivät he tule toimeen keskenään. Onneksi sentään Seri ja Aada tulivat juttuun loistavasti, ja Aada tuppasikin muistuttamaan Seriä, ettei se saa ruveta liian tuttavalliseksi ;)

Seri joutui vielä pitkän automatkan jälkeen pieneen rääkkiin - ensin poika trimmattiin, ja sitten - Serin kauhistukseksi - hän joutui vielä pesullekin!! Seri kun ei liiemmin tykkää pesusta... Ja pesusta tultuaan, Seri päätti tietysti kuivatella matolla...

Lauantai-aamuna herättiin todella aikaisin ja lähdettiin ajelemaan Seinäjoelle. Ihme ja kumma kyllä löydettiin hyvissä ajoin perille, ja navigaattorinikin suostui kerrankin ohjaamaan meidät kerralla suoraan paikan päälle! Sitten vaan koirat ja tavarat autosta ja odottamaan kultaisten kehän alkua. Tuomarina toimi norjalainen Irene Krogstad, ja hänellä oli aika tiukka linja (hyvä vaan, vaikka sellainen söpö ERI-ruusuke olisikin ollut kiva saada ;)). Seri sai EH:n ja pääsi vielä kilpailuluokkaankin, koska avointen urosten luokassa oli jaettu hyvin vähän ERI:ä. Sijoituksille Seri ei kuitenkaan yltänyt, mutta olen ihan tyytyväinen pörröturkin tulokseen. Arvostelussa luki "tarvitsee lisää lihaksia", mikä taisi olla suurin syy, miksi tuli sellainen nauha kuin tuli. Nyt vaan Seri kuntokuurille :) Aada sai H:n, pääasiassa siksi että tarvitsee vielä aikaa kehittyäkseen. Ja kun kerran koiranäyttelyssä oltiin, niin pitihän sitä vähän shoppaillakin ;) Ostin shampoon ja hoitoaineen Serille, eli nyt poikaa odottaa pesut vähän useammin! Sorruin myös ostamaan pari ihanaa posliinista ruokakippoa (vaikka olen vannonut, etten I-K-I-N-Ä osta posliinisia kippoja niiden rikkoutumisvaaran vuoksi).

Kävin myös gronttukehällä kurkkimassa, mutta en nähnyt ketään tuttua (ja syy selvisikin vasta kotona, Seinäjoelle ilmoitettu Finn Noir Greta Gee "Geena" olikin käynyt viikonlopun aikana valioitumassa Viron muotovalioksi! Onnittelut!). Belgien ROP oli A-Te-Ell's Monsieur Saphin "Safi", eli onnittelut Emilialle perheineen!

Lauantai-illalla Seri pääsi myös elämänsä ensimmäisen kerran tutustumaan riistaan. Aada otti variksen hienosti suuhun, mutta Seri tyytyi vain haistelemaan sitä ja jatkoi sitten pihan haistelua. Täytyy varmaan koittaa hommata itse jostain riistaa ja koittaa uudestaan, josko poika sitten lämpenisi riistalle.

Sunnuntaina meidän piti tehdä verijälki metsään, mutta valitettavasti sateen takia ei pystytty sitä tekemään. Toisella kertaa sitten! Niimpä sunnuntaista tuli vähän löhöilypäivä, ainakin meille ihmisille :) Seri ja Aada sensijaan intoutuivat pihalla riehumaan oikein kunnolla! Olikin kiva pakata kurainen ja hiekkainen koira autoon ja hurauttaa kotiin :) Kiitos Hennille vielä seurasta ja majoituksesta!

Kuvia reissustamme löytyy kuvagalleriastamme ja Hennin sivuilta. Kuvia on muutenkin tulossa galleriaan pikku hiljaa lisää, kunhan vaan ehdin niitä sinne laittamaan. ;)