Viime viikonloppu kului kotiseuramme Koirakerho Tassujen kaksipäiväisissä agilitykisoissa. Lauantaina oli yhdet radat ykkösille ja kakkosille, sekä pari rataa kolmosille, kun taas sunnuntaina oli kolme rataa kolmosille. Kiian kanssa kilpailin sen yhden radan kakkosissa, mutta muuten teinkin sitten aika tiiviisti töitä! :)

Jo perjantaina siirrettiin esteet meidän upealle kisapaikalle Inkereen koululle. Oli muuten todella mahtava paikka, iso entinen urheilukenttä ja ympärillä hienot metsäiset lenkkeilymaastot! Ensi vuonna aiotaan taas pitää kisat siellä, eli nyt kaikki vaan varaamaan toukokuun viimeinen viikonloppu vapaaksi, että voitte osallistua ja/tai tulla katsomaan meidän hienoja kisoja! =)

Lauantaina piti sitten herätä kukonlauluakin aikaisemmin ja lähteä hommiin. Kiia ressukkakin joutui tulemaan jo heti aamusta mukaan, vaan eipä tuo aina niin reipasta paimenta tuntunut juurikaan haittaavaan. Iloisesti oli jo heti aamusta mukana menossa. :) Aamulla laitettiin kenttä ja eka rata kuntoon, pystytettiin toimisto ja muutenkin laitettiin kaikki kondikseen. Ykkösluokkien ajan toimin tuloslähettinä, mutta sain myös jännittää yhden radan verran treenikaverin Katjan & Astran puolesta. Harmiksi heillä toiseksi viimeinen rima tippui, niin lähellä oli eka nolla ja vielä kotikisoista! :( Sitten olikin aika siirtyä kakkosluokkaan ja mun piti alkaa jännittää jo omasta ja Kiian puolesta. :D

Meidän rata meni ihan hyvin... huolimatta siitä että kepeille tultaessa valssaukseni oli "vähän" myöhässä, a:lla ja puomilla oli taas sellaiset himmailukontaktit ja keinukin vähän jännitti taas Kiiaa. Muttaaaaah. Nollarata oli alla tultaessa viimeiselle suoralla, jossa sitten hätiköin ja Kiia tiputti yhden riman! :( Oli se nolla kai aika lähellä meilläkin... Tulokseksi meille siis 5 virhepistettä, ja yllätys oli kyllä aika suuri, kun sijoituttiin sillä kolmanneksi! :D Saatiin siis kuitenkin osamma seuramme hienoista palkinnoista! :) Kiia sai vielä palkinnoksi syödä ihanan suloisen Remu-pennun herkkuluun, ei kyllä tainnut tyttö kysyä lupaa, mutta ei kuulemma haitannut. :)


Kiia ja Tassujen upet palkinnot :)

Loppupäivä kuluikin sitten tuloslaskentaa opetellessa, ja sama meno jatkui sunnuntaina. Sunnuntaina tosin Kiia ei päässyt mukaan, vaikka kovasti hän olisi kyllä halunnut tulla. Mette koulutti meidät Miran kanssa hienosti, koska melkein ilman suurempia virheitä selvittiin sunnuntaista! :) Tuloslaskentahomma oli kyllä aika kivaa, se oli vähän erilaista mitä olen ennen agilitykisoissa tehnyt. Sertien jakaminen tuotti kuitenkin todella paljon harmaita hiuksia, mutta onneksi saatiin siihen apua viisaammilta. ;) Oli kyllä todella kiva viikonloppu, ja nyt vaan odotellaan niitä ensi vuoden kisoja! :)