Koska on joulukuun ensimmäinen päivä, mun on pakko kirjoittaa joku täysin turha postaus, vain siitä suuresta ilosta, että tekee mieli. Ja kerrankin kun blogiin kirjoittaminen ei tunnu pakkopullalta, niin tilaisuus pitää hyödyntää! ;)

Tällä viikolla jäi agsatreenit väliin hurjista paukkupakkasista johtuen. Lohdutukseksi huomenna on tiedossa vähän pentutottista, Tidyn pentukurssin merkeissä. Koska omistajaa on vaivannu normi talvilaiskuus, niin tokoilut on (taas) vähän jääneet... Maahanmenoa ollaan otettu jonkin verran, siinä ei mitään edistystä ole tapahtunut. :D Myöskin kontaktialustaan koskemista ollaan treenattu, se sujuu jo tosi hyvin. Nyt pitäisi vaan pikkuhiljaa alkaa siihenkin liittämään jotain käskysanaa.

Kiialla on tänä vuonna tiedossa vielä yhdet agilitykisat, sekä pari näyttelyä; perinteinen messari, ja sen lisäksi lähdetään Marikan kanssa Liettuaan koittamaan sertien ja cacibien metsästystä sieltä. En ole kyllä kauhean positiivinen kummankaan näyttelyn suhteen, koska K on taas aivan järkyttävän huonossa turkissa ja jäätävän kokoisia karvatuppoja irtoaa koko ajan yhä enemmän... Mutta kun nyt on kerran koira ilmoitettu, niin ei sitä poiskaan voi jäädä. ;)

Vaikka mun tulevaan uuden vuoden lupaukseen kuuluukin vähän rennompi elämänasenne (ei enää minuuttiaikataulua joka päivälle...), niin oon silti myöskin jo suunnitellut vähän ensi vuoden kisoja ja koitoksia. ;) Minttu bongasi kesäkuulta iloisen yllärin, nimittäin belgien ja kultsujen erkkarit on molemmat Seinäjoella ja vieläpä samana päivänä! Mikä mahtava mäihä! Tiedossa on siis taas hurja yhteisreissu, jota en malttaisi millään enää odottaa! :D Hassua muuten, mutta nyt tuntuu, että kesän kalenri täyttyy nopeammin kuin alkuvuoden... Varsinkin helmi- ja maaliskuu näyttävät huolestuttavan tyhjiltä tällä hetkellä. Mutta... uuden (tulevan) lupaukseni nimissä en aio miettiä niitä kuukausia ihan vielä! Ehkä vasta huomenna... ;)